Přípravek proti škubání peří

Ara ararauna
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2018 11:41
jokud

XXX.XXX.161.166

Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit který přípravek je nejlepší proti škubání peří: No-pick, nebo Fauna parrot, nebo nějaký jiný? Za všechny odpovědi moc děkuji.

4.3.2018 14:06
eli22

XXX.XXX.181.33

jokud napsal(a):
Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit který přípravek je nejlepší proti škubání peří: No-pick, nebo Fauna parrot, nebo nějaký jiný? Za všechny odpovědi moc děkuji.

Zdravím. Neexistuje!

4.3.2018 15:41
Froli-1

XXX.XXX.59.81

Nechci Vás tímto nějak zklamat, ale je to jen vyhazování peněz a efekt žádný...spíše než přípravek zkuste najít příčinu toho škubání.

4.3.2018 15:41
frodik

XXX.XXX.233.6

Zdravím,
plně souhlasím s kolegyní žádný není a firmy co ho nabízí využívají lidské naivity. Docela mě zaráží že alibističtí chovatelé raději než aby se zamysleli a přiznali, že papouškovi neposkytují potřebné zázemí a snažili se to napravit, tak raději zkouší zázračné přípravky. Já tvrdím, že spokojený papoušek s plnohodnotnou stravou se škubat nebude. Tyto nešvary způsobuje stres, nuda nebo strava. Z mé zkušenosti vím, že chovatelé mnohdy stresují papoušky což vede i ke škubání nebo že nemají odchovy už pouhým umístěním voliéry. Voliéra by měla být na klidném místě, kde se papoušek cítí bezpečně a ne na frekventovaném místě, kde papouška pořád něco ruší, Dále voliéra by neměla být vybavena jen pouze dvěma větvema na sezení, ale na zemi třeba štěpky, ztrouchnivělej pařez, větev na okus nebo obyčejný zavěšený kroužek jako houpačka papoušek bude mít pořád co dělat. Poslední věc je plnohodnotná strava tam bych doporučil si koupit knížku o výživě papoušků a aspoň třikrát přečíst a pokaždé najdete něco co jste nepostřehli. Zatím papouškovi kupte aloe vera nektar a dávejte na piškot ne žádny přípravky v prášku apod. to by mělo pomoci kůži a nově se vyvíjejícím brkům, ale nečekejte zázraky zlepšení poznáte po delší době třeba 2 měsíce pravidelného podávání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík