Uživatel s deaktivovaným účtem

fuk
napsal(a):
mohou byt dva páry kakakiki spolu.Děkuji.
Záleží to od toho či sa dvaja samci a rovnako aj dve samice znesú. Ale ak je dostatočne veľká voliéra tak by to nemal byť problém.
Je to risk. Může to být ze začátku jako dobrý nápad, ale časem se stejně servou.
Četl jsem, že v zahraničí chovají jednoho samce a dvě samice. Zkoušel jsem to, ale nakonec se rvaly samice. Dal jsem vše od sebe.Někteří samci dokážou být agresivní i když si ostatních ptáků nevšímají, na samce stejného druhu útočí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
chovejte vse po paru a mate klid.
pterodactyll
napsal(a):
Je to risk. Může to být ze začátku jako dobrý nápad, ale časem se stejně servou.
Četl jsem, že v zahraničí chovají jednoho samce a dvě samice. Zkoušel jsem to, ale nakonec se rvaly samice. Dal jsem vše od sebe.Někteří samci dokážou být agresivní i když si ostatních ptáků nevšímají, na samce stejného druhu útočí.
Já jsem dřív choval dvě samice s jedním samcem. Samice byly z jednoho hnízda, šlo to krásně do té doby než jedna spadla. Koupil jsem jinou a všechno špatně.Samice se rvaly a lezly si do budek a z odchovu nic nebylo, musel jsem je rozhodit pořídit samce.