Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2018 13:06
L.

XXX.XXX.184.165

Dobrý den.Potřeboval bych se optat. Dnes jsem začal léčit 2.nově zakoupené Andulky, látkou- ivomec. Jedna má jasně viditelnou vápenku, druhá ji má zatím skrytou-okem neviditelnou, ale zato po prolétnutí sípe a trošku chrčí. Předpokládám že má plicní parazity.- A ted k jádru věci. Pokud přelečuji Vápenku po 10 dnech ale plicní parazity po 8 dnech, kdy podat znova ivomec? po 8 dnech, nebo po 10 dnech nebo obojí? Děkuji za odpověd.

26.3.2018 13:36
josef26

XXX.XXX.144.38

veterinar vam neporadi?
nikdy jsem neslysel ani necetl ze jse to muze aplikovat po 8 dnech vim ze muzou byt roztoci i v dychacich prostorech ale myslim ze staci po 10 dnech aplikovat ( je to jen muj nazor ).

26.3.2018 13:39
kubanec

XXX.XXX.103.250

No jestly ti veterinář nebo zkušeny chovatel tohle řekl nevim kdes ziskal ivomec tak ho poslechni takže tu co chrčí tak tu po 8 dnech a tu druhou po 10 dnech a je to

30.3.2018 12:01
david1

XXX.XXX.169.209

Dobrý den už jsem se na toto téma jednou ptal ale tehdy jsem se odpověď nedostal tehdy když jsem vápenku řešil u sebe ve voliéře mi veterinář poradil že je lepší než odchytávat jeden kus za druhým nanést ivomec na bidýlka a andulky lék dostanou do sebe skrze nohy skoušel někdo tento způsob léčby? Děkuji za reakce.

30.3.2018 13:10
AmazoniaPrib

XXX.XXX.181.79

david1 napsal(a):
Dobrý den už jsem se na toto téma jednou ptal ale tehdy jsem se odpověď nedostal tehdy když jsem vápenku řešil u sebe ve voliéře mi veterinář poradil že je lepší než odchytávat jeden kus za druhým nanést ivomec na bidýlka a andulky lék dostanou do sebe skrze nohy skoušel někdo tento způsob léčby? Děkuji za reakce.

Zdravím, tak nohama ho do sebe určitě nedostanou.Pokud je nechcete chytat jednu po druhé, sežeňte si S76 nebo Scatt a to se kape do vody.

30.3.2018 13:15
david1

XXX.XXX.169.209

aha děkuji za cennou radu na tyhle kapky se zeptám u veterináře nebo se kouknu na internetu moc děkuji za radu.

30.3.2018 13:40
AmazoniaPrib

XXX.XXX.181.79

david1 napsal(a):
aha děkuji za cennou radu na tyhle kapky se zeptám u veterináře nebo se kouknu na internetu moc děkuji za radu.

Spíš na internet, je dost složité je sehnat, ale dá se. Jinak budete muset opravdu každou odchytit.

30.3.2018 13:57
david1

XXX.XXX.169.209

našel jsem prodejce léku S76 na internetu tak jsem mu napsal a uvidíme co mi odpoví taková aplikace mi přijde rozhodně šetrnějši než stresovat ptáky takovýmto odchytáváním.

30.3.2018 14:21
AmazoniaPrib

XXX.XXX.181.79

david1 napsal(a):
našel jsem prodejce léku S76 na internetu tak jsem mu napsal a uvidíme co mi odpoví taková aplikace mi přijde rozhodně šetrnějši než stresovat ptáky takovýmto odchytáváním.

Jestli jich máte hodně, tak rozhodně. Potom je nechte, malinko déle bez vody, aby měli žízeň, abyste měl jistotu, že se napijí než preparát vyprchá.

30.3.2018 16:56
david1

XXX.XXX.169.209

Teď jsem dostal informaci o ceně S76 a 1600 mi přijde celkem rapidně dost na to že bych se dostal v pořadníku na řadu někdy v květnu tak mi nezbyde nic jiného než to řešit individuálně ivomecem škoda že není u nás dostupnější lék do vody proti parazitům

30.3.2018 18:43
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Když chcete S76, je lepší objednat přímo u výrobce něž od překupníků.
Nejlepší je když se domluvíte s někým dalším a o cenu se podělíte. Ten ze Slovenska to také objedná v Americe a pak Vás natáhne. Proto to trvá tak dlouho.
Teď to budete muset řešit odchytem, ale není to zase tak velký stres, když je tedy nemáte moc lekavé a nekontaktní.
https://www.ladygouldianfinch.com/features_scatt-s76.php.

Přidejte reakci

Přidat smajlík