Andulky 11/24 - 2/25

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 11/24 - 2/25. Výběr z více kus...
Mame dve andulky, samca a samicu, do teraz nebol nikdy podobny problem, skratka jednoho dna samec prestal jest krmivo, a lietal nam tu po byte ze je hladny :D a bol nervozny skratka hladny.. samica v pohode... hovorim si hmm ok nasypem nove krmivo do krmitka.. maju dve, striedaju sa tam ako chcu... samica pohoda, samec nic. Ok tak som si povedal ze dam mu proso, to jedli obaja ako divi, len sa proso potom minulo (senegalske visiace).
No tak som nasypal spat krmivo, zase samica jedla, samec nic. Po 1 dni som kupil nove krmivo hovorim ze OK toto mu nechuti.. kupil som znacku ktoru vzdy jedol.. a 3 dni som ich nechal bez prosa a samec jest nechcel :D
Ani z ruky, ani ked som mu krmitko pchal priamo pod nos, mozno si 5x dzobol a to je vsetko. To je aky vyberavy vtak?:D Neviete cim to moze byt?
Teraz o 2:30 v noci som bol v tescu a kupil som im proso, zavesil po tme, typek to hned vycitil a uz z neho strasne vela vyjedol :D hladny... preco nechce jest normalne krmivo?:D
Proso robi bordel a normalne krmivo je skratka lepsie. Andulky maju dva roky.. raz si myslim pamatam ze nejake krmivo "nechceli" ale zacali jest po 2 dnoch.. a teraz toto :D
Dakujem :).
Dakujem, no dnes som videl este taku vec (proso som rano zobral) ze samica jedla z krmitka, samec vyliezol von z klietky a snazil sa jest krmivo z druhej strany, cez priesvitnu umelu hmotu... ked samica odisla, odisiel aj on, ale nenajedol sa... ako keby zabudol ze do krmitka sa chodi z vnutra klietky?
No zaujimave, snazim sa im kupovat stale to iste krmivo co maju radi (HappyFood), ale nie vzdy ho maju na predaj, tak potom musim kupit ine :(.
kbs1234
napsal(a):
Dakujem, no dnes som videl este taku vec (proso som rano zobral) ze samica jedla z krmitka, samec vyliezol von z klietky a snazil sa jest krmivo z druhej strany, cez priesvitnu umelu hmotu... ked samica odisla, odisiel aj on, ale nenajedol sa... ako keby zabudol ze do krmitka sa chodi z vnutra klietky?
No zaujimave, snazim sa im kupovat stale to iste krmivo co maju radi (HappyFood), ale nie vzdy ho maju na predaj, tak potom musim kupit ine :(.
Moc enchápu přehršel smajlíků v prvním příspěvku.
Každopádně... pokud máte podezření že ke krmivu už netrefí (není moc pravděpodobné, ale což), zkuste jim to normální krmivo nasypat do mističky a položit na dno klece. Pokud andulka opravdu nežere (a není to jen o tom, že ji nevidíte žrát, to byste poznal po rozdělení andul jestli by se našly vyloupané slupky apod. i když by byl sám), něco není v pořádku a na místě by bylo navštítvit veta pokud máte ptačího někde poblíž. Teda pokud máte o ptáčka starost. Nebo holt vše enchte "přírodě" pokud by se vám stejně nechtělo dávat peníze za případné léky či vyšetření (např. v řádu stovek kč za ptáka v hodnotě desítek kč).