Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 KčZdravím všechny dnes jsem kontroloval vajíčka v budce u páru který hnízdi poprvé a ze 6 jich je 5 prázdných a u jednoho jsi nejsem jistý protože je to od posledního vajíčka je to teprve 4 dny zajímalo by mě jak dlouho ji vajíčka nechat popřípadě kdy je odebrat ať mají možnost zahnízdit znovu děkuji za rady a nápady.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
david1
napsal(a):
Tak jsem včera skontroloval vajíčka a všechy jsou prázdné tak jsemje odebral z budky znovu jsem zase začal podávat klíčené a váječnou směs tak snad po druhé budou mít vice štěstí škoda.
Ja vam asi nerozumim, nepozadujete odchovy a davate drazdiva krmiva na podporu hnizdeni to je trochu divne. Tak jak to vlastne s vami chlape je?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
david1
napsal(a):
Je to jednoduché ve volieře mám andulky a poťechu a každý rok si vyberu jeden pár který nechám zahnízdit zvlášť v chovné kleci nejde mi o velké odchový radost i udělají i 3-4 mladé andulky za rok pro mě je to koníček pro poťechu nechci na tom vydělávat to je celé.
Ja mam tez jen tri pary andulek, budky davam ke konci kvetna a oni to nejak dvakrat stihnou a kyz ne tak to neresim, ale vzdy neco je. No a na andulkach nevydelate to je pro radost.
Dobrý den tak dnes jsem prosvítil novou 7 vaječnou snůšku po 15 dnech od prvního vajíčka a všechny jsou prazdné je třeba možné že by vápenka na kterou sem samečka přeléčoval způsobila neplodnost ? Jinak si to nedokážu vysvětlit kde je problém v samičce nejšíše ne každopádně celý pár odstavím samička i tak musí byt dost vysílená.