Andulky samečci duben 24

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky duben 24, samečci. Cena 140,-....
Dobrý den, prosim o radu zkušených chovatelů andulek. Mutace zelené straky by měl být sameček... A modrá samička, dle mého sameček.. Pořád se handrkuji, přelétají z větve na větev, kolikrat to vypadá jako by nechtěli být vedle sebe a nato se zacnou opečovávat, spíše ale převládá handrkování. Děkuji za rady.
Hezký den přeji, ano máte dva samečky a ten způsob komunikace co popisujete je mezi andulkami, i samci běžný.Není to o tom, že by se neměli rádi. Pokud nechcete odchovávat nechte je klidně spolu bez samiček, budou spolu v pohodě vycházet. Jsou moc pěkní a ten žlutý pokud má červené oči (z fotky to nejde moc poznat) tak je to mutace lutino a pokud má oči černé je to asi 2F perla. Pokud jsem to popletla prosím zkušenější o opravu.
machlena
napsal(a):
Hezký den přeji, ano máte dva samečky a ten způsob komunikace co popisujete je mezi andulkami, i samci běžný.Není to o tom, že by se neměli rádi. Pokud nechcete odchovávat nechte je klidně spolu bez samiček, budou spolu v pohodě vycházet. Jsou moc pěkní a ten žlutý pokud má červené oči (z fotky to nejde moc poznat) tak je to mutace lutino a pokud má oči černé je to asi 2F perla. Pokud jsem to popletla prosím zkušenější o opravu.
Lutino ani 2f perla to není (viz barva lícních skvrn) asi vás zmátlo a mate přesvícené foto.Jinak dva samečci.
hersyko
napsal(a):
Lutino ani 2f perla to není (viz barva lícních skvrn) asi vás zmátlo a mate přesvícené foto.Jinak dva samečci.
Aha, tak jaká je to tedy mutace? Na zelenou straku jak píše zadavatelka mi to nepřipadá...Trošku se tam jeví hnědavá kresba na křídlech...kdopak to ví? Asi by to chtělo foto bez blesku a taky křídla zezadu.
Martinka85
napsal(a):
Dekuji za upřesnění, chci se zeptat ještě na jeden problém, modrý Andulák jde na prst bez problémů ovšem hroooozně štípe až je to bolestivé a nepříjemné, nevim co dělat aby přestal, za každou radu děkuji moc
ja jsem to delal takhle kdyz chtel kousnout tak jsem mu rek hej ! ale hlasite a durazne a nebo snem mu chytil na chvili zobak.
Dobrý den,
prosím pěkně, můžete mi potvrdit mojí domněnku, že to jsou dvě samice?