Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Prosím moc všechny, dlouho už scháním andulku.(Duhovou, perlovou, nebo bílokřídlou)přidam nějakou představu.Nedaří se mi ale sehnat žádný kontakt a chovatele.Určitě mám zájem o mládě po výletu z budky a bude to na mazlíka rodinky s velkou péčí a láskou.Předem moc děkuju poku někdo poradíte.Dojedu si i do vzdálenějšího okolí jsem z Jablonce nad Nisou.
https://www.ifauna.cz/burzy-a-vystavy/inzerce/r/detail/3194682-burza-liberec
tam jistě najdete alespoň chovatele, s nímž se dohodnete na vhodném mláděti max 10 dnů po vyletění z budky. Perlové žlutohlavé nebo duhové (ty nejsou perlové) andulky dnes nejsou nijakou vzácností. mláďat již bude také hodně.
Tak to se opravdu moc omlouvám.Chtěla jsem prosbu (dotaz)ihned po prvni odpovědi vymazat, ale nevím jak.Když sem psala na inzerce totiž bez obrázku tak mi lidé psali, že je maji že mi ji prodají a pak z toho vylézaly andulky úplně v jiných barvách.Když sem ji jen popisovala, tak někdo mi řekl že to neni duhovka někdo zase že je to bělokřídlá někdo perlová atd atd...Tak sem to zkusila se poptat i s obrázkem.Bohužel jinde než na internetu sem nenacházela.Pokud mi poradite jak dotaz smazat tak to udělam.Díky tomuto dotazu se mi ale podařilo sehnat človeka který takove chova a poslal mi fotografie sveho chovu a pomuze mi.Nebyl v tom jiny umysl jen najit nekoho kdo by mi pomohl.Najit tu andulku kterou jsem myslela.