Kanár

Prodám Kanára - Prodávám dva kanárky, samce a samici, a hledám pro ně nový...
1500 KčChci se zeptat, co je lepsi nebo jaky by se to dalo udelat aby to dopadlo dobre, muzu je nechat spolu uz od zacatku a nebo musim pockat az sedne jedna samice a pak tam hodit druhou.a co delat az budou sedet znovu budou na sebe uz zvykle?jeste jsem to takle nemel, mel jsem to po parech, ale letos mysto paru byli dve samice tak jsem je rozdelil a mam 2+1., a 2+1.tak diky za rady.
Kaka35
napsal(a):
Chci se zeptat, co je lepsi nebo jaky by se to dalo udelat aby to dopadlo dobre, muzu je nechat spolu uz od zacatku a nebo musim pockat az sedne jedna samice a pak tam hodit druhou.a co delat az budou sedet znovu budou na sebe uz zvykle?jeste jsem to takle nemel, mel jsem to po parech, ale letos mysto paru byli dve samice tak jsem je rozdelil a mam 2+1., a 2+1.tak diky za rady.
Zdravím, jaksi jste zapoměl na takovou jednu"maličkost"a to je uvést o jaké vlastně ptáky se jedná, jestli o Ary nebo Zebřičky...?!
Chov 1,2 není moc úspěšný, také jsem to zkoušel když jsem měl momentálně přebytek samiček vůči samcům, snůšky i oplozenost byli menší, samičky se často hašteřily, a vůbec vládlo zvláštní napětí!Ptáci byli chováni v celoroční venkovní voliéře 3x2x1m, se zděným nevytápěným záletem 1x2x1m.Nejlepší chovné výsledky jsem vždy dociloval při chovu po páru odděleně.pak ani na velikosti chovného prostoru moc nezáleží!K.