Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2018 14:54
H Quinn

XXX.XXX.238.187

Autor
XXX.XXX.238.187
Dobrý den. Mám mladého (3-4 měsíce) samečka Andulky. Byl ochoceny, šel na prst a byl dost živý. Ale nechtel se nechat pohladit, to kloval a s divnými pazvuky couval nebo odletel a zas přiletel. Ale před třemi dny nam odpoledne uletel balkonem a domů jsem ho přinesla druhý den odpoledne. Nechá se hladit, pusinkovat, nespousti nás z očí. Ale je tišší, vůbec si nehraje a skube si peří :( na hlavě mu místy dost chybí. a hodně spí. Klidně v mé ruce. Bude zase v pořádku? Ji a pije.

24.4.2018 09:44
eli22

XXX.XXX.58.33

H Quinn napsal(a):
Autor
XXX.XXX.238.187
Dobrý den. Mám mladého (3-4 měsíce) samečka Andulky. Byl ochoceny, šel na prst a byl dost živý. Ale nechtel se nechat pohladit, to kloval a s divnými pazvuky couval nebo odletel a zas přiletel. Ale před třemi dny nam odpoledne uletel balkonem a domů jsem ho přinesla druhý den odpoledne. Nechá se hladit, pusinkovat, nespousti nás z očí. Ale je tišší, vůbec si nehraje a skube si peří :( na hlavě mu místy dost chybí. a hodně spí. Klidně v mé ruce. Bude zase v pořádku? Ji a pije.

Co to má na hlavičce? Zranění?

24.4.2018 10:05
19papaja

XXX.XXX.74.216

Vypadá unaveny a vyděšeny Asi ho něco napadlo.... ale myslím že se to časem spraví....

24.4.2018 14:47
Alkonost

XXX.XXX.254.253

je celkem bezne ze male uletle chovance sikanuji prirodni obyvatele zahrad, je dost mozne ze ho napadli treba vrabci a on se ted nejaky cas bude vyrovnavat se stresem z tohoto zazitku, skuste mu davat vic podmetu k aktivite a mozna to z nej za nejaky cas opadne... jestli ale bude mit trvalou fobii z neceho to je tezke rict.

Přidejte reakci

Přidat smajlík