Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2018 17:31
senegalec erží

XXX.XXX.212.250

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda můžu dávat mému senegalci větve na okus i s listama ( jabloň, hruška). A popřípadě jaké větve mu nevadí a jaké má nejradši.
A ještě jedna věc, chovatel nám říkal že máme dávat ''máčenku'' takže luštěniny máme směs ( soja, cizrna, fazole-červená ledvinka, bílá, barevná. a hrách zelený). Je to vhodné? nebo jaké směsi děláte vy? Děkuji za info. Zeman.

7.5.2018 09:11
park

XXX.XXX.245.249

Větve na okus, můžete i s listy, ale dávají přednost kůře, větve všech možných ovocných stromů, starší větve bezu, vše slabší za pár dní zpracuji na třísky, silnější větve zbaví kůry, je to jejich zabava a důležitý zdroj živin, nezarovnavat klec kupovanymi plastovymi nesmysly apod, větve umísťovat do rohu aby co nejméně branily proletu... směs na nakliceni je samozřejmě vhodna, cim pestřejší strava tim lépe.

PT.

8.5.2018 15:46
senegalec erží

XXX.XXX.212.143

děkuji za info. :) jsem začátečník a mám senegalce cca 1 měsíc, je jí 5 měsíců tak pokud by byl někdo hodný a ochotný napsat nějakou radu do začátku protože na internetu je jednou něco dobře a na druhé stránce ne.

8.5.2018 16:36
anuš

XXX.XXX.31.2

Dobrý den, četl jsem, že fazole se musí povařit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík