Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám krásné opeřené mladé andulky jsou asi 5...
130 Kč
Dobrý den,
poradíte mi prosím jaký je nejlepší inkubátor pro mláďata andulky (když se o ně andulka odmítá z jakéhokoliv důvodu starat nebo když jsou příliš malá a ostatní sourozenci už jsou velcí a samička ho už nezahřívá jak by měla). A jaké krmení je pro ně při umělém odchovu nejlepší? Děkuji.
Taky mne nepřestává fascinovat, jak vylíhlí prcek přežije mezi staršími i o 14dnů sourozenci, ale v 99% přežije...anče sou na to zkrátka od přírody vybavené
Čili se jim do toho nemontujte a nechte to na nich, kontrola budky stačí ob den...
Jinak o inkubátorech a dokrmování je toho na netu spousta...ovšem odchovávat anduličky v inkubátoru opravdu netřeba...
jinak pořídit si ho samozřejmě můžete např např. EXOTA TURBO za pouhých 25 tisíc
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Za 25 t.to se opravdu vyplati jdu do toho
Já jsem teď právě o jednu přišla. Byla opravdu oproti ostatním malička. Ostatní měli už otevřená očka a už byli velký a ta malá mi umřela na prochladnutí, protože ve volátku jídlo měla, ale nikdo už ji nezahříval asi tak jak by potřebovala. Tak jsem uvažovala o inkubátoru pro případ kdyby....
dellyK
napsal(a):
Já jsem teď právě o jednu přišla. Byla opravdu oproti ostatním malička. Ostatní měli už otevřená očka a už byli velký a ta malá mi umřela na prochladnutí, protože ve volátku jídlo měla, ale nikdo už ji nezahříval asi tak jak by potřebovala. Tak jsem uvažovala o inkubátoru pro případ kdyby....
Dobrý den, věřte tomu, že samice moc dobře pozná a ví, proč určité mládě nekrmí.A podle mě je největší chybou pro chov celkově, takto odmítnuté jedince dokrmovat.
lupus4
napsal(a):
Taky mne nepřestává fascinovat, jak vylíhlí prcek přežije mezi staršími i o 14dnů sourozenci, ale v 99% přežije...anče sou na to zkrátka od přírody vybavené
Čili se jim do toho nemontujte a nechte to na nich, kontrola budky stačí ob den...
Jinak o inkubátorech a dokrmování je toho na netu spousta...ovšem odchovávat anduličky v inkubátoru opravdu netřeba...
jinak pořídit si ho samozřejmě můžete např např. EXOTA TURBO za pouhých 25 tisíc
Tady ten pyrurák byl cca o 20 dní od nejstaršího a úplně v pohodě.