Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2018 09:46
dellyK

XXX.XXX.241.243

Dobrý den,
poradíte mi prosím jaký je nejlepší inkubátor pro mláďata andulky (když se o ně andulka odmítá z jakéhokoliv důvodu starat nebo když jsou příliš malá a ostatní sourozenci už jsou velcí a samička ho už nezahřívá jak by měla). A jaké krmení je pro ně při umělém odchovu nejlepší? Děkuji.

7.5.2018 11:46
lupus4

XXX.XXX.1.228

Taky mne nepřestává fascinovat, jak vylíhlí prcek přežije mezi staršími i o 14dnů sourozenci, ale v 99% přežije...anče sou na to zkrátka od přírody vybavené
Čili se jim do toho nemontujte a nechte to na nich, kontrola budky stačí ob den...
Jinak o inkubátorech a dokrmování je toho na netu spousta...ovšem odchovávat anduličky v inkubátoru opravdu netřeba...

jinak pořídit si ho samozřejmě můžete např např. EXOTA TURBO za pouhých 25 tisíc

Neregistrovaný uživatel

7.5.2018 13:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Za 25 t.to se opravdu vyplati jdu do toho

7.5.2018 15:34
dellyK

XXX.XXX.241.253

Já jsem teď právě o jednu přišla. Byla opravdu oproti ostatním malička. Ostatní měli už otevřená očka a už byli velký a ta malá mi umřela na prochladnutí, protože ve volátku jídlo měla, ale nikdo už ji nezahříval asi tak jak by potřebovala. Tak jsem uvažovala o inkubátoru pro případ kdyby....

7.5.2018 16:25
hersyko

XXX.XXX.144.116

dellyK napsal(a):
Já jsem teď právě o jednu přišla. Byla opravdu oproti ostatním malička. Ostatní měli už otevřená očka a už byli velký a ta malá mi umřela na prochladnutí, protože ve volátku jídlo měla, ale nikdo už ji nezahříval asi tak jak by potřebovala. Tak jsem uvažovala o inkubátoru pro případ kdyby....

Dobrý den, věřte tomu, že samice moc dobře pozná a ví, proč určité mládě nekrmí.A podle mě je největší chybou pro chov celkově, takto odmítnuté jedince dokrmovat.

7.5.2018 19:01
eli22

XXX.XXX.58.33

lupus4 napsal(a):
Taky mne nepřestává fascinovat, jak vylíhlí prcek přežije mezi staršími i o 14dnů sourozenci, ale v 99% přežije...anče sou na to zkrátka od přírody vybavené
Čili se jim do toho nemontujte a nechte to na nich, kontrola budky stačí ob den...
Jinak o inkubátorech a dokrmování je toho na netu spousta...ovšem odchovávat anduličky v inkubátoru opravdu netřeba...

jinak pořídit si ho samozřejmě můžete např např. EXOTA TURBO za pouhých 25 tisíc

Tady ten pyrurák byl cca o 20 dní od nejstaršího a úplně v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík