andulka Texas žlutolici

Prodám Andulku vlnkovanou - Nabízím texasky žlutohlavé možné složit nepribu...
Zdravím. Chtěl bych se zeptat. Mám samca asi 3/4 roku a pořídil jsem k němu samičku asi 1-2 tydny vyletěnou z budky. Chtěl bych se zeptat za jak dlouho bych je měl dat k sobě? Už jsem je na chvilku nechal spolu v kleci. Samec ji parkrat nakrmil a hned na ni chtěl "vylést". Mám je vedle sebe v dvou ruzných klecí už druhý den. Zajímalo by mě tedy kdy je mám dát k sobě bez toho, abych se nemusel bát, že jí sameček nějak ublíží. Díky za odpovědi. :).
Cmekdaxx
napsal(a):
Zdravím. Chtěl bych se zeptat. Mám samca asi 3/4 roku a pořídil jsem k němu samičku asi 1-2 tydny vyletěnou z budky. Chtěl bych se zeptat za jak dlouho bych je měl dat k sobě? Už jsem je na chvilku nechal spolu v kleci. Samec ji parkrat nakrmil a hned na ni chtěl "vylést". Mám je vedle sebe v dvou ruzných klecí už druhý den. Zajímalo by mě tedy kdy je mám dát k sobě bez toho, abych se nemusel bát, že jí sameček nějak ublíží. Díky za odpovědi. :).
Tak kritika dotazu: 1. Ptáte se a neuvedete o jaký druh ptáka se jedná.
2. Je to andulka, alexandr nebo zebřička?
3. Ať je to cokoli, je to mládě ne mladá samička. To je jako dát puberťákovi šestiletou holčičku a
divit se, o co se on pokouší.
Snad mně čtenáři prominou, že jsem použil přirovnání chování zvířat k lidskému, porotože zvířata nemají rozum, což ale z některých dotazů nevyplývá.
4. " Už druhý den na sebe vidí". Počkejte rok a pak budete vidět Vy, jestli to vyšlo.
Když zareagujete na moji kritiku, rád poradím, můžete interně, abychom tu neotravovali veřejnou diskuzi.