koupím 4ks simiček andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - koupím 4ks andulek simicky do chovu na barvě ne...
Prosím o názor, o jaké pohlaví se jedná u těchto dvou mláďat. Procházela jsem podobné diskuze i pár let zpět, ale jistá si nejsem, i když tip mám a doufám, že se mýlím.
Andulka č.1.
argoska
napsal(a):
Prosím o názor, o jaké pohlaví se jedná u těchto dvou mláďat. Procházela jsem podobné diskuze i pár let zpět, ale jistá si nejsem, i když tip mám a doufám, že se mýlím.
Andulka č.1.
Andulka č.2 (ta v popředí).
Jen pro jistotu dodám, že klec je provizorní, karanténní.
Za tipy moc děkuji.
Tak to zatím všem děkuju . Kéž by. Tak nějak asi podvědomě v nich vidím přesně to, co nepotřebuju, a to dvě samičky, takže jste mě uklidnili. Nejde o nic tak hrozného, ale čeká na ně osiřelý samčí parťák, takže kdyby to byly dvě samice, musel by zřejmě do té party přibýt ještě jeden.
Jsou to dva krásní kluci
Omlouvám se všem, kteří si právě vyvrátili krk Dělám s tím psí kusy, ale netuším, proč je to pořád špatně otočené. Foceno mobilem nastojato, v PC nastojato (poté ještě znovu upraveno, aby to opravdu bylo nastojato) a pořád je to naležato.
Na fotkách se svým starším kamarádem.
argoska
napsal(a):
Jsou to dva krásní kluci
Omlouvám se všem, kteří si právě vyvrátili krk Dělám s tím psí kusy, ale netuším, proč je to pořád špatně otočené. Foceno mobilem nastojato, v PC nastojato (poté ještě znovu upraveno, aby to opravdu bylo nastojato) a pořád je to naležato.
Na fotkách se svým starším kamarádem.
Ne jenom na Ifauně,ale i jinde musíte fotit na ležato. Na stojato se prostě nefotí,
Mají to z důvodu že televizi nebo monitor také na stojato nemáte.
No tak konečně se povedlo , škoda, že už nejde editovat původní příspěvek.