Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2018 01:39
1Miláček1

XXX.XXX.71.108

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Mám 11.andulek které chovám s pritelem v byte, a stridave na zahrade kdyz je hezky.Rozhodli jsme se že zakoupime budku aby se nam smraďoši rozmnožovali..K věci tedy... náš párecek který se uz naky ten patek páří má prvni dve vajicka samicka pres den sedi na vajickach, nechavam je v byte, a rano poustim samicka zustava sedet ale sem tam na skok vyleti coz neni takovy problem... Ale vsimla sem si ze v noci na nich vubec nesedi...Bude z toho tedy vubec nějaké mlade?Nekde sem cetla ze kdyz je teplo v byte ze to az tak nevadi?poradi nekdo jak ji primet sedetOsmajlík?nebo jaký mate nazor a zkusenost dekuji moc vsem za odpověďi

12.7.2018 02:14
Honza12

XXX.XXX.77.75

Rozsvěcujete po setmění v místnosti kde je andulka světlo?

12.7.2018 02:35
1Miláček1

XXX.XXX.71.108

Ziji s nami v byte a aby meli klid a nestresovali se ostatnimi ptaky, hajaj v kancelari, kdyz jdeme spat oni jdou take takze jim nenechavam rozsviceno na noc myslite ze mam svitit?

12.7.2018 06:16
radek63

XXX.XXX.127.72

Dobrý den,
nechte samičku až nanese celou snůšku, pak by měla sedět i v noci. Po druhém sneseném vajíčku samice většinou pevně nezasedne. Přisvicovat přes noc můžete, ale pokud jsou ptáci zvyklí na zavedený režim jaký máte, bez nočního přisvěcování, není to třeba.

12.7.2018 13:35
Honza12

XXX.XXX.77.75

No ono spíš jde o to, že jakmile přijde tma samice sedne na vejce a sedí, ale jakmile na chvíli rožnete vyleze ven se vyprázdnit a vy zhasnete a ona už po tmě nenajde cestu zpět.

12.7.2018 14:49
radek63

XXX.XXX.243.43

...ano, je předpoklad, že se světlo večer zhasne, až je samice samozřejmě zalezlá v budce. Pokud by bylo potřeba z nějakého důvodu v noci rozsvítit, platí před zhasnutím světla opětovná kontrola, že samice je zpátky v budce.

12.7.2018 16:45
1Miláček1

XXX.XXX.71.108

Dobrý den, chci vam moc podekovat za vase rady a odpověďi..jinak tedy ona kdyz jdeme spat sedi na vajickach ale kdyz pozhasinam vyleze na svuj smrkovej klacek za sameckem a hajinkaji zapleteni az do rana.Kontrolovala sem je vcera po tme telefonem, jestli se po chvily vrati ale hajala tam.Pride mi to jako ze ona ceka ze tam pujde na noc on, ale on nic tak ho servala pred spanim a hajali..kazdopadne uvidime jak to pujde a cele dopadne, vyzkousim i lampicku na noc.Zatim moc dekuji a preji hezky den dam jeste vedet jak to cele dopadlo.

24.7.2018 14:27
1Miláček1

XXX.XXX.71.108

Dobry den tak jsme zkoncily 6. vajickem a uz nam sedi uplne nonstop obcas tedy vyleze udelat potrebu, mel jste pravdu..moc vam dekuji moc ste meme uklidnil jake ja mela stresi, uz se moc tesime na nove prirustky.Jinak ale vyskytl se mi ted jiny problem napisu jej jako novy dotaz.

28.7.2018 21:43
1Miláček1

XXX.XXX.71.108

Mame prvni miminko vylihle Osmajlík to mi spravilo naladu... zitra a tak dal asi pribydou dalsi prcci nejake napady cim kvalitne krmit krome klasicke mechanice a krmiva versale laga a klasu prosa..napadlo me tam primychat nutribirda21 tim asi nic nezkazim, do te michanice? budu rada za vase napady...

Přidejte reakci

Přidat smajlík