Andulka černá blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 Kč
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Mám 11.andulek které chovám s pritelem v byte, a stridave na zahrade kdyz je hezky.Rozhodli jsme se že zakoupime budku aby se nam smraďoši rozmnožovali..K věci tedy... náš párecek který se uz naky ten patek páří má prvni dve vajicka samicka pres den sedi na vajickach, nechavam je v byte, a rano poustim samicka zustava sedet ale sem tam na skok vyleti coz neni takovy problem... Ale vsimla sem si ze v noci na nich vubec nesedi...Bude z toho tedy vubec nějaké mlade?Nekde sem cetla ze kdyz je teplo v byte ze to az tak nevadi?poradi nekdo jak ji primet sedetO?nebo jaký mate nazor a zkusenost dekuji moc vsem za odpověďi
Dobrý den, chci vam moc podekovat za vase rady a odpověďi..jinak tedy ona kdyz jdeme spat sedi na vajickach ale kdyz pozhasinam vyleze na svuj smrkovej klacek za sameckem a hajinkaji zapleteni az do rana.Kontrolovala sem je vcera po tme telefonem, jestli se po chvily vrati ale hajala tam.Pride mi to jako ze ona ceka ze tam pujde na noc on, ale on nic tak ho servala pred spanim a hajali..kazdopadne uvidime jak to pujde a cele dopadne, vyzkousim i lampicku na noc.Zatim moc dekuji a preji hezky den dam jeste vedet jak to cele dopadlo.
Mame prvni miminko vylihle O to mi spravilo naladu... zitra a tak dal asi pribydou dalsi prcci nejake napady cim kvalitne krmit krome klasicke mechanice a krmiva versale laga a klasu prosa..napadlo me tam primychat nutribirda21 tim asi nic nezkazim, do te michanice? budu rada za vase napady...