Papoušek horský lemovaný

Prodám Papouška horského - Prodám letošní papoušky horské lemované stepitel...
Dobrý den, máme 14 dní vylétlá mláďata papoušků horských, nic divného jsme na nich nepozorovali, až se jedno mládě začlo chovat divně, visí na pletivě za zobák, jednu nožku vůbec nepoužívá, jakoby byla ochrnutá, i ta druhá se mi zdála slabá.. Tak jsem ho chytla a zjistila, že je hrozně hubený, trčí mu prsní kost. Zkontrolovala jsem ostatní mláďata a ani ta se mi nezdají zrovna v kondici, nejsou osvalená, jako naše dřívější mláďata (rodiče mají 10 let a každý rok odchov)..Když je pořádně pozoruji, je možné, že mají průjem, kolem kloaky jsou některá trošičku umazaná a papoušek by měl být celý čistý, že.. Poradíte, jak jim pomoci? Máme letos nové voliéry, mají opravdu velký prostor, vše v novotě, tak mi to nejde do hlavy, kde se stala chyba. Dáváme denně klíčené, asi týden i kukuřici, vadí to? Klidně nechám ptáky vyšetřit, ale netuším kde, již dvakrát jsem v dřívějších letech dávala ptáky do Olomouce do státního vet.ústavu na pitvu, když jsem tu měla nečekaný úhyn a ani v jednom případě nepřišli na příčinu úmrtí, takže to byli jen vyhozené peníze.. Odčervit preventivně, čím? Díky za rady, tipy.