Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2018 21:02
Terka723

XXX.XXX.150.126

Dobrý den...zpozorovala jsem na mojí andulce, že celý den spí a ani si nehraje prostě celý den spí...na kloace má trus což nikdy neměla...ráno byla normální ale pak zase začala spát...napadlo mě že je to z počasí...je celý den velké vedro ale i přesto je andulka ve stínu, má vodu i ovoce nic by jí nemelo chybět...stará není je jí okolo dvou roků...Poraďtě prosím proč je taková.

Neregistrovaný uživatel

31.7.2018 21:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

I veterinar by nedovedl odpovedet, takovy dotaz je s prominuti na nic, jelikoz pricin muze byt mnoho a spatna rada muze znamenat i konec andulky, Ale stoprocentne s tepla to neni.

31.7.2018 21:27
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Dobrý podvečer, dáváte grit, to znamená písek, jemný štěrk na trávení? Odčervujete?

1.8.2018 04:24
libgas

XXX.XXX.174.106

Terka723 napsal(a):
Dobrý den...zpozorovala jsem na mojí andulce, že celý den spí a ani si nehraje prostě celý den spí...na kloace má trus což nikdy neměla...ráno byla normální ale pak zase začala spát...napadlo mě že je to z počasí...je celý den velké vedro ale i přesto je andulka ve stínu, má vodu i ovoce nic by jí nemelo chybět...stará není je jí okolo dvou roků...Poraďtě prosím proč je taková.

Dobré ráno.Příčin může být mnoho jak už uvedli chovatelé v předchozích příspěvcích. Mě napadá třeba jestli se vám nenarazila na okno pak třeba pád na radiátor nebo na podlahu. Pták může být otřesen a být dezorientován a to mohlo vyvolat stres a může s tím být spojen i řitší trus. Pěkný den.

3.8.2018 11:35
1Miláček1

XXX.XXX.71.108

Nejsem zadny odbornik ale necekejte a bezte k veterinari ssebou si vezmete trus z toho dne dejte pod ni papir do klece a pak s sebou a mozna bych trvala na odberu krve a vetsimu rozboru, nedavno mi zemrela mala andulka, urcite v techto vedrech vam doporucuji mnenit casteji vodu a podavat cesnek ve vode aspon 1." tydne andulku strikat rozprasovacem na kytky, dehydrovana take muze být...

3.8.2018 18:47
Seneg

XXX.XXX.242.247

Česnek snad jen proti upírovi.Navštivte veterináře, samozřejmě trus sebou.Dejte jí napít čistou vodu, pokud nepije, použijte stříkačku, jemně.Čas je váš nepřítel.Na nic nečekejte.

Neregistrovaný uživatel

3.8.2018 19:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Veterinar 800-2000kc. nova andulka 100kc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2018 21:49

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

to je argument množitele, který může nahradit zvíře kus za kus.

ne každý to má hozené takhle. si představte, že občas padnou neuvěřitelné sumy na léčbu zvířete, které bylo zadarmo.

Neregistrovaný uživatel

4.8.2018 05:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
to je argument množitele, který může nahradit zvíře kus za kus.

ne každý to má hozené takhle. si představte, že občas padnou neuvěřitelné sumy na léčbu zvířete, které bylo zadarmo.

samozrejme, ale uvedomte si proc zachranovat premnozena zvirata, je to byznys pouze pro veterinare lidstvu to nepomuze.

4.8.2018 10:07

samozrejme, ale uvedomte si proc zachranovat premnozena zvirata, je to byznys pouze pro veterinare lidstvu to nepomuze.

lidstvu nepomůže tolik věcí

Neregistrovaný uživatel

4.8.2018 11:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
lidstvu nepomůže tolik věcí

To mate pravdu, ve svem veku uz nechapu, jen tak pro spestreni. Dnes pri nakupu jsem potkal mladou pani jak ma v kocarku pejska, vedle ni capalo male dite..kdyz jsem se ji zeptal proc to neni na opak odpovedela urazene ze pejska boli nozicky. Chudak dite co sotva capalo. Ano jdeme spravnou cestou.

4.8.2018 12:53

To mate pravdu, ve svem veku uz nechapu, jen tak pro spestreni. Dnes pri nakupu jsem potkal mladou pani jak ma v kocarku pejska, vedle ni capalo male dite..kdyz jsem se ji zeptal proc to neni na opak odpovedela urazene ze pejska boli nozicky. Chudak dite co sotva capalo. Ano jdeme spravnou cestou.

Na blbou otázku, blbá odpověď.

Nějak nechápu lidi, co si tak moc všímají jiných a ptají se na takové kraviny, asi měla důvod pro psa v kočárku a vám do něj nic není.

A nebyla jsem to já. Já našeho nechodícího obříka včera vezla na kolečku, kočár by to asi nedal.

5.8.2018 11:30
massena

XXX.XXX.168.191

To je sice pravda ale vy tak nějak nemůžete pochopit, že je to domácí mazlíček a člen rodiny. A znám spoustu lidí, kteří jsou ochotni vydat sumy peněz aby pomohli svým zvířátkům. A neházela bych všechny veterináře do jednoho pytle, obvykle tuto práci dělají lidé, kteří mají zvířata rádi a snaží se pomoct.

6.8.2018 06:11
Dája6

XXX.XXX.148.31

simon123

Dobrý den,
tak s takovým přístupem a chováním jak jste tady předvedl, VY absolutně nemůžete nikdy nadávat na dnešní mládež protože svým chováním a citem jste horší než oni.
Dája.

6.8.2018 11:16
krabatka

XXX.XXX.164.43

Já všem zvířatům v tomto vedru věším kolem klecí mokré ručníky, pokud jsou v místnosti - ne na klec, ale třeba na žehlící prkno kus od klecí. Důležitá je častá výměna vody (kazí se), ovoce nenechávat v klecí celý den - kazí se také a snažit se pořádně vyvětrat ráno a večer, kdy není tak teplo. A papoušci by neměli být v průvanu. Papoušky koupat nebo rosit. Otázka ale je, jestli je to opravdu z vedra, to se z tohoto dotazu poznat nedá. Každopádně zvířata i lidi v útlumu jsou, snaží se vydávat co nejmíň energie...

Neregistrovaný uživatel

6.8.2018 16:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Dája6 napsal(a):
simon123

Dobrý den,
tak s takovým přístupem a chováním jak jste tady předvedl, VY absolutně nemůžete nikdy nadávat na dnešní mládež protože svým chováním a citem jste horší než oni.
Dája.

Pletete si pojmy s dojmi, ja na nikoho nenadavam je me to u P... ale hrozne me bavi jak se lide dovedou skrz kazdou prkotinu nafouknout. Holt kazdy ma nejakou tu uchylku a vy nebudete vyjimkou, vyjimky nejsou. A muzete mi napsat cokoliv, ja to za pet minut zapomenu. A ve finale jsem rad ze jsem ten horsi. Neveril bych nikdy tomu co je zde psano, ja se tim bavim a stejne jsem si to cele vymyslel.

7.8.2018 09:39
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Koukám jak se tu vyrojili spasitelé a zachránci, musím souhlasit naprosto se simon 123. Zachránit ano, ale rozumně. Pak se lečí kde jaký kus, dostane se to do chovu a zase další problémy. Měli bychom se zamyslet kdy lečit a kdy to nechat přírodě. V přírodě už by tato andulka byla potravou pro jiný druh. Tak to je.

8.8.2018 06:47
Dája6

XXX.XXX.129.148

Lada musa

Dobrý den,
ano já to chápu a vím jak to je. Jen ten přístup mě mrzí od pána. Jinak taky i když mám úchylku ( jak pán nazval) úchylku na psy ( moji psy všichni tři jsou pracovní, nejsou gaučoví) tak i já rozeznávám kdy je čas odejít a kdy je čas zachránit. Ano i u psů jsou ve velkém množitelé, tak i u vás ptáčníku, ale množitel zapomíná na to, že někdy i ta malá andulka je prostě někoho miláček. Ani já bych takového ptáčka za každou cenu nezachránila, ale dá se to napsat šetrněji.
Dája.

Přidejte reakci

Přidat smajlík