výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky rok 2024-2025.Barvy sv....
350 Kč
Dobrý den,
Mám problém s mojí andulkou. Ještě před měsícem se nechala hladit, drbat klidně i pohladit na zádech, což andulky nemají moc rádi. No prostě měla ke mně důvěru. Potom jsem odjela na čtyři dny a u nás doma byli tři děti a babička. Od té doby se mě andulka hrozně bojí, skoro ani nenechá strčit ruku do klece. Babička i děti tvrdí, že s ní nic nedělali ani že ji ničím nevystrašili. Ale já si myslím že andulka se takhle změnit sama od sebe nemůže. No ale zkoušela jsem ji ochočit jako vždy ale už měsíc nic nezabírá a je pořád stejně vystrašená. Neví někdo jak ji třeba znovu ochočit?
Budu ráda za jakoukoliv radu. A předem děkuji.
Sarka11
napsal(a):
Dobrý den,
Mám problém s mojí andulkou. Ještě před měsícem se nechala hladit, drbat klidně i pohladit na zádech, což andulky nemají moc rádi. No prostě měla ke mně důvěru. Potom jsem odjela na čtyři dny a u nás doma byli tři děti a babička. Od té doby se mě andulka hrozně bojí, skoro ani nenechá strčit ruku do klece. Babička i děti tvrdí, že s ní nic nedělali ani že ji ničím nevystrašili. Ale já si myslím že andulka se takhle změnit sama od sebe nemůže. No ale zkoušela jsem ji ochočit jako vždy ale už měsíc nic nezabírá a je pořád stejně vystrašená. Neví někdo jak ji třeba znovu ochočit?
Budu ráda za jakoukoliv radu. A předem děkuji.
deti s nejveci pravdepodobnosti kecaj, za 4 dny andulka na nikoho nezapomene
muselo se udit neco co v ni zlomilo duveru k lidem, bude to cele odznova a delsi...
Froli-1
napsal(a):
a nekecají jen děti, ale i babička...asi dětem nikdo nevysvětlil, že to není hračka...kdyby bylo všechno tak v pohodě, tak by se vaše andulka teď tak nechovala, je nejspíše hodně vystresovaná a bude vám to nějakou dobu trvat než to bude zase ona!
Já souhlasím. Dupněte na ně, co se událo, i když to bude spíš k ničemu a musíte začít znovu budovat důvěru.
Dobry den,
na nikoho dupat nemusite, i bez toho je jasne ze deti odvedly sve. Babicka o tom ani nemusi vedet. Nekolikrat bouchnuti do klece, postouchnuti zatahani a je vymalovano.
Kdysi jsem dal kakarika svemu synovci. Umel uz na prst, bylo to mlade, perfektne nakroceno byt domacim mazlem. za ctrnact dnu z neho udelal bazlive stvoreni, ktere se dodnes na ruku nenaucilo. V pohode bude sedet na operadle sedacky vedle lidi, ale jakmile se zvedne ruka, je v tahu.
S pozdravem smidla.eu.