Letošní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 12/24 - 2/25. Výběr z více kusů...
Dobrý den chtěla bych se zeptat odchovavám prvně mladé a miminka mi předčasně vyskočila z budky mely vyletet az koncem mesice ale jsou sikovna snazi se papat a mama i tata je společně zaroven jeste krmi kdyz jsem je davala zpet do budky porad vyskakovala takze uz je tam nedavam okamžitě vyskoči takze brkaji ale jeste nevzletla ale dnes sem pristihla jak samecek jedno z mladych prislapuje a klove tak sem ho radeji prendala do jine voliery?chci se zeptat mam ho tam takle radeji nechat, mam strach celkem o samicku je celkem dost vyhubla z mladych, a vycerpana, nechapu proc ho kloval a lezl na nej cetla jsem ze andulky svoje mladé nenapadaji nejde mi to na rozum nevim jestli ho jen nekaral aby uz papal sam nebo to byl pokus o souloz?poradte nekdo prosim kdo s tim mate zkusenost mam ho tam vratit nebo ne?diky moc za odpověď.
jarat
napsal(a):
Vrátit a sledovat, jestli nebude vyloženě agresivní nechat ho s mladýma!
Vcera jsem ho tam dala na noc, byli v pohode i krmil.Dneska zase kloval tu co se vylehla prvni, a dnes prvne letala ale spis k zemi na to ze mela vyletat az 30 tak je naka sikovna dneska ji opet slapal na ocásek a snazil se na ni vylezt strasne zkrekala tak sem ho prehodila nechci aby ji nejak blbe pokloval nebo neco jinyho fakt se mi to nelibilo..myslite ze to dela ze uz ji odmita krmit?davat ho k malym asi uz nebudu..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Delate blbosti, malo toho asi co jste precetla vam dalo neco o chovu.Co to bylo za knihu kde miminka sami papaji a soulozi.Opravdu clovek po precteni jen zasne.
To jsem cetla na netu ze andulky sve mlade nenapadaji.nevim kdo to psal ale bylo tam spoustu dobrych veci.Mozna nekde tady fakt nevim... ale asi je to tedy pekna blbost kdyz mi na nich jejich tata leze a prislapava ocas a klove, nevim co delam za blbosti? ale davat ho tam nebudu.Prdolky uz vsichni dneska letali po byte a papaj michanici uplne sami i proso a tycinku taky ale asi jim to jeste moc nejde tak je mama krmi a uci..ptala sem se jen jestli je to pravda pac ten muj andulak je asi vul...miminka se nepari, ale samec asi chce malé bezbranné..tedka obtezuje jine samicky vedle ve voliere...
ja poslechla rady ale ptala sem se jestli toto tvrzeni ze mlade nenapadaji je pravdive nejspis asi podle me zkusenosti ne.Dala jsem ho tam a druhy den klaval maleho tak ze mel krvava kridelka a kopal mu do briska, ale dekuji za rady..mela jsem strach tak sem tu zas panikarila, ale je to ok, a za zeptani zkusenejsich nic nedam.diky.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Na prvnim stupni zakladni skoly nam bylo vysvetleno ze zadny ptak miminka nema, ze jsou to mladata-ptacata, ze ani nepapkaji ale hledaji potravu a krmi se. a ze ani neni mozne ze by tak maly ptak kopal druheho do briska, Tak me to prosim vas nekdo rozumny vysvetlete?
Vy uz dejte pokoj jezisi jenom me stvete, neni to jedno jak to nazyvam vite o co jde ne tak se tady nechytejte za slovicka zase nemate co delat...A nevim jak dlouho chovate andulky ale namlouvani zpociva v prislapovani ocasu stebetanim a pokusech vlezt na samicku a tema jejich hnatama se muzou i odstrkovat bezne kdyz se perou samci tak sem kolikrat videla ve videiich jak andulak s druhym uplne prasti o zem pomoci nohou ale asi svoje andulky nepozorujete ja si to budu nazyvat jak chci...at je to pro vas trapny nebo ne uz se tu fakt na nic ptat nebudu stejne vim co delat a hofno z toho...akorat tady vzdycky vlezu a stresuju se...