Mladé andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám dvě nepribuzné letošní andulky.samec 3 m...
150 Kč
Dobrý den,
vlastním andulku, které je skoro 6 let. Podle zbarvení ozobí bych řekla, že se jedná o samce.
Ve stejné kleci je jeden pár, ti jsou spolu a ten třetí je bokem. Chtěla jsem mu pořídit do dvojice samičku, ale ta se přidala k tomu samečkovi, co je v páru a andulák byl zase sám. Bylo to dva roky zpátky, samička později začala mít potíže s dýcháním a ani veterinář nám nepomohl a tak zase byli tři. Tak jsem znovu pořídila samičku, a opět se stalo to samé. Andulák, co už má družku, přelétával mezi ní a novou andulkou a andulák z fotky byl zase sám.
Často pak vysedává sám na bidlu, je mi ho líto.
Prosím Vás, nemáte někdo s tímto zkušenost? Je to opravdu samec? Má hezky modré ozobí, řekla bych, že ano. Mrzí mě, že je takhle bokem od ostatních, ráda bych, aby byl v páru, ale už netuším, jak na to.
Děkuji mnohokrát za rady.
Dobrý den,
pokud si doteď nevybral samičku, už nemá smysl mu kupovat další. Měla jsem samičku andulky 10 let a také se nikdy nespárovala s žádným samcem. A že byla nádherná. Stejně jako vy, kupovala jsem nové a nové jedince, ale vždy nakonec skončili v páru s někým jiným.
Je to tedy na Vás, pokud chcete 4 andulky, pořizujte do páru dál. Byť výsledek bude patrně stále stejný. Jinak bych to neřešila. Staňková.
flopsi
napsal(a):
Dobrý den,
vlastním andulku, které je skoro 6 let. Podle zbarvení ozobí bych řekla, že se jedná o samce.
Ve stejné kleci je jeden pár, ti jsou spolu a ten třetí je bokem. Chtěla jsem mu pořídit do dvojice samičku, ale ta se přidala k tomu samečkovi, co je v páru a andulák byl zase sám. Bylo to dva roky zpátky, samička později začala mít potíže s dýcháním a ani veterinář nám nepomohl a tak zase byli tři. Tak jsem znovu pořídila samičku, a opět se stalo to samé. Andulák, co už má družku, přelétával mezi ní a novou andulkou a andulák z fotky byl zase sám.
Často pak vysedává sám na bidlu, je mi ho líto.
Prosím Vás, nemáte někdo s tímto zkušenost? Je to opravdu samec? Má hezky modré ozobí, řekla bych, že ano. Mrzí mě, že je takhle bokem od ostatních, ráda bych, aby byl v páru, ale už netuším, jak na to.
Děkuji mnohokrát za rady.
Zdravím, jediná rada, rozdělte je, oni se pak spřátelí, nic jiného jim totiž nezbyde!K.