Prodám letošní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám letošní andulky z celoroční venkovni vol...
100 KčDobrý den, jsem zde poprvé, prosím zkušené chovatele o názor, mám mlaďounkou andulku, sotva vylétlou z budky. Když ji mám na ruce a je absolutní ticho, slyším, jak to v ní v celkem pravidelných asi 5-7 vteřinových intervalech zašumí. Něco jako když vám berou do zkumavky spoustu krve a ona tak šumí, bublá... Setkal se s tím někdo z vás? Je to trávení nebo kvašení ve volátku? Volátko má měkké, není nafouklé, trus v normě. Děkuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Vsechno je normalni, dejte si sampus at to nesumi nadarmo.
Hustoles
napsal(a):
Dobrý den, jsem zde poprvé, prosím zkušené chovatele o názor, mám mlaďounkou andulku, sotva vylétlou z budky. Když ji mám na ruce a je absolutní ticho, slyším, jak to v ní v celkem pravidelných asi 5-7 vteřinových intervalech zašumí. Něco jako když vám berou do zkumavky spoustu krve a ona tak šumí, bublá... Setkal se s tím někdo z vás? Je to trávení nebo kvašení ve volátku? Volátko má měkké, není nafouklé, trus v normě. Děkuji.
Zdravím, může to být spousta věcí, od parazitů na plicích, přes zánět, po megabakterie. Těžko soudit takhle na dálku.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Hustoles
napsal(a):
Takže asi návštěva veterináře... Zmůže s tím něco?
To vite ze zmuze, za tu cenu. ja bych to nechal jak se rika na prirode, andulek jsou statisice a usetrene penize za veterinare bych radeji pouzil na neco rozumnejsiho. Nic ve zlem ale ma cenu premnozene nemocne zvirata draze lecit?