Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2018 10:36
Hustoles

XXX.XXX.39.3

Dobrý den, jsem zde poprvé, prosím zkušené chovatele o názor, mám mlaďounkou andulku, sotva vylétlou z budky. Když ji mám na ruce a je absolutní ticho, slyším, jak to v ní v celkem pravidelných asi 5-7 vteřinových intervalech zašumí. Něco jako když vám berou do zkumavky spoustu krve a ona tak šumí, bublá... Setkal se s tím někdo z vás? Je to trávení nebo kvašení ve volátku? Volátko má měkké, není nafouklé, trus v normě. Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

12.9.2018 14:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Vsechno je normalni, dejte si sampus at to nesumi nadarmo.

12.9.2018 15:03
Hustoles

XXX.XXX.39.3

dost dobrý nápad! Díky!

12.9.2018 19:06
eli22

XXX.XXX.58.34

Hustoles napsal(a):
Dobrý den, jsem zde poprvé, prosím zkušené chovatele o názor, mám mlaďounkou andulku, sotva vylétlou z budky. Když ji mám na ruce a je absolutní ticho, slyším, jak to v ní v celkem pravidelných asi 5-7 vteřinových intervalech zašumí. Něco jako když vám berou do zkumavky spoustu krve a ona tak šumí, bublá... Setkal se s tím někdo z vás? Je to trávení nebo kvašení ve volátku? Volátko má měkké, není nafouklé, trus v normě. Děkuji.

Zdravím, může to být spousta věcí, od parazitů na plicích, přes zánět, po megabakterie. Těžko soudit takhle na dálku.

12.9.2018 22:10
Hustoles

XXX.XXX.39.3

Takže asi návštěva veterináře... Zmůže s tím něco?

Neregistrovaný uživatel

13.9.2018 04:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Hustoles napsal(a):
Takže asi návštěva veterináře... Zmůže s tím něco?

To vite ze zmuze, za tu cenu. ja bych to nechal jak se rika na prirode, andulek jsou statisice a usetrene penize za veterinare bych radeji pouzil na neco rozumnejsiho. Nic ve zlem ale ma cenu premnozene nemocne zvirata draze lecit?

Přidejte reakci

Přidat smajlík