Prodám korely bělohlavé,lutino

Prodám Korelu bělohlavou - Prodám korely bělohlavé a lutino kr.20 Tel.6076...
Dohodou
Dobrý den ze zpožděním jsem dostavil voliéru.Délka 3m šířka 1m výška 2,2 m.
moje představa by byla 1 pár korel a 2 páry andulek.Dále mám čtyřletou andulku mohu ji dát do voliery s ostatními když předtím žila ve vnitřní ubikaci.Poslední dotaz
mám čekat na jaro nebo ptáky můžu přemístit venku už ted.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Andulku muzete dati i s ostatnimi ven s klidnym svedomim ,rychle se adaptuji a zima jen tak brzo neprijde
Dobrý den, prakticky cokoli. Osobně nemám zkušenosti s velkými papoušky, ale malí australští papoušci, kanáři, drobotina, holoubci, hrdličky - to vše je bez problému. Mám ale špatné zkušenosti, když vyskočí z hnízda nedopeřený kanár, zebřička nebo holoubek diamantový, tak některé křepelky jsou schopny jej až uklovat.
HHH
napsal(a):
Dobrý den, prakticky cokoli. Osobně nemám zkušenosti s velkými papoušky, ale malí australští papoušci, kanáři, drobotina, holoubci, hrdličky - to vše je bez problému. Mám ale špatné zkušenosti, když vyskočí z hnízda nedopeřený kanár, zebřička nebo holoubek diamantový, tak některé křepelky jsou schopny jej až uklovat.
Omlouvám se za překlep, psal jsem to jiného vlákna.
Dovolujeme si oznámit, že koncem roku 2009 byl založen Český klub chovatelů korel Benešov – ČKCHK. K založení klubu nás vedla myšlenka o spojení chova...
Pokračujte ve čteníV březnovém čísle německého časopisu Nymphensittich Special mě zaujal článek od Mary Kreile z Hansenstammu o tom, že vlastní samečka korely, kterému j...
Pokračujte ve čtení