Zdravím všechny chovatele.
Co přivezete do Ostravy 21.10.2018.
Já nějakou drobotinu AG, zebry a chůvy.
Uvádím příspěvek z diskuse, názor na kvalitu burzy v Přerově, nic takového Vás v Ostravě nemůže potkat, tak přijeďte. Podobných a ještě horších příspěvků je tam spousta.
Cituji:
"Já jsem navštívila Přerov po dlouhé době a asi naposled. Příjezd před 6:00 docela v pohodě, zaparkovat se nám podařilo někde u velké hromady kamení a štěstí, že nebylo zrovna po dešti. Protlačit se v té miniaturní hale a umístit přenosky byl problém, lidi do sebe naráželi a uličky úzké tak, že se nedalo hnout. Vydýchaný vzduch a osvětlení nevyhovující....na některých místech ve spodních řadách přenosek, aby si člověk vzal baterku
Stará hala byla super, ale tento "sklad" je katastrofa!"
Konec citace.
takjak
napsal(a):
Parkování v Ostravě taky nic moc. Než najdete místo, tak aby jste dvakrát objel centrum, nebo máte jiný názor cemente ?
Myslím si, že v současné době není v neděli problém zaparkovat. Přes Sýkorův most, pořad po hlavní a potom druhá odbočka vpravo, hned jedno parkoviště a potom cca po 150 m, velké parkoviště za Starou radnicí. V neděli zdarma, nebo za poplatek v areálu.
Dobrý den, neměl jsem to sice v plánu, ale eventuálně bych přijel. Mohu dovézt samice aymarů citronových a samce aymarů čedoprsých. Dále samce barnarda límcového jižního a samici rosely pestré rubino. Pokud bude mít někdo zájem, mobil nebo sms - 720 270 941, Vašut. CO se týče parkování, jde to v areálu za poplatek anebo je zde možnost parkovat asi 200 m na velkém parkovišti za divadlem Ant. Dvořáka, o víkendu bez poplatků. Je to sice dále, ale když přijedete pozdě do Přerova nebo Kroměříže, taky stojíte 100 m od haly.
Zdravím,
tak vidím, že všichni chovatelé z okolí Ostravy míří na burzy někam jinam, než na FAUNU Ostrava. Tak, ať se Vám tam přátelé daří a ať Vám výkupci vezmou všechno z přenosek ještě před branou, za směšné ceny. Pak budete asi spokojeni a nemusíte nabízet zájemcům na FAUNĚ a zbytečné čekat na prodej.