Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.11.2018 12:30

Dobry den, presne pred tydnem mi zemrela moje milovana korelka. Bylo ji 14 let. Mesic jsme bojovaly s nemoci. Dostala zanet prudusnice. Bohuzel se nepodarilo ji vylecit. I kdyz se pani doktorka moc snazila. Den pred tim nez zemrela jsme spolu byly cely den, vypadala uplne v poradku hodne jsme se mazlily, hraly si. Rikala jsem si ze to zvladne. Nasledujici den jsme mely jet k doktorce odpoledne ale bohuzel dopoledne zemrela. Bylo to strasny, vzala jsem ji do naruci a rozloucila se s ni. Porad se z toho nemuzu vzpamatovat a brecim. Jsem nyni v 8 mesici tehotna, mam jeste uzasneho pejska, ale korelka mi strasne chybi. Rada bych chtela novou. Ale nevim jestli je ted spravna chvile? Budu rada za kazde rady.

1.11.2018 12:42

Neblbněte, za chvilku budete mít miminko a korelu vám to vyžene z hlavy, uvidíte.

3.11.2018 22:38
Loro20

XXX.XXX.113.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobry den, presne pred tydnem mi zemrela moje milovana korelka. Bylo ji 14 let. Mesic jsme bojovaly s nemoci. Dostala zanet prudusnice. Bohuzel se nepodarilo ji vylecit. I kdyz se pani doktorka moc snazila. Den pred tim nez zemrela jsme spolu byly cely den, vypadala uplne v poradku hodne jsme se mazlily, hraly si. Rikala jsem si ze to zvladne. Nasledujici den jsme mely jet k doktorce odpoledne ale bohuzel dopoledne zemrela. Bylo to strasny, vzala jsem ji do naruci a rozloucila se s ni. Porad se z toho nemuzu vzpamatovat a brecim. Jsem nyni v 8 mesici tehotna, mam jeste uzasneho pejska, ale korelka mi strasne chybi. Rada bych chtela novou. Ale nevim jestli je ted spravna chvile? Budu rada za kazde rady.

Pane Bože. Je to možné? Málem jsem se rozplakal. Chápu že je Vám korelky moc líto ale je to nutné to zde tak prezentovat?

4.11.2018 06:42
york

XXX.XXX.243.130

Naprosto chápou vaši bolest, ale čeká vás příchod vašeho potomka na svět a to vás posune zase dál a pak není problém si korelu pořídit až bude capart větší a vést i dítko k lásce ke zvířatům a přírodě což u vás určitě nebude problém. Vzpomínky na korelu si uchováte v paměti, měla určitě fajn život, nemáte se za co stydět a bohužel i toto patří k životu.

4.11.2018 10:26
eli22

XXX.XXX.58.37

Loro20 napsal(a):
Pane Bože. Je to možné? Málem jsem se rozplakal. Chápu že je Vám korelky moc líto ale je to nutné to zde tak prezentovat?

Proč by ne? Zadavatelka se z toho potřebovala vypovídat, vypsat, nikomu to nevadí a jí to možná pomohlo.

9.11.2018 13:49
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

eli22 napsal(a):
Proč by ne? Zadavatelka se z toho potřebovala vypovídat, vypsat, nikomu to nevadí a jí to možná pomohlo.

Pokud se potřebuje vypovídat ať vezme kamarádky a jde do cukrárny. Pokud Vím není zde poradna pro těhotné maminky, ale chovatelský server. Za chvíli zde budou v diskuzi jen horší a horší dotazy. Už teď se zde objevují dotazy, že se člověk nestačí divit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík