Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 Kč
Dobrý den...prosím o radu zda jde o samce nebo samičku.
Od chovatele jsme ho koupili ve 3-4 měsících s tím,že se jedná o samce-měl namodrálé ozobí.
Těď je mu 10 měsíců a výrazně se mění.Vypadá to na samičku.
Nebo jde o křížence s lutínem ?
Děkuji za radu...
pterodactyll
napsal(a):
Jde o přirozený vývoj samice,nechá se lehce dohledat,jak se ozobí mění během pohlavního dospívání mění. Již zde byl vložen několikrát odkaz ,kde je vše krásně i s foty popsáno.
Jinak to vypadá,že má "Lupus4 zase pravdu.
Na obranu chovatele,spletl ho prodávající.
já ale myslel prodávajícího chovatele
páč zadavatel nic neodchoval, tož je jen majitel , capišto ?
Dobrý den poprosím o určení pohlaví. Na prvním snímku z léta jste mi určili samici, ale momentálně pozoruji že se krmí s vlastní matkou. Je možné, že je to nakonec samec? Na druhém snímku právě se svou matkou. Na třetím snímku sedí vlevo.Děkuji za reakce
zelenafarma
napsal(a):
Dobrý den poprosím o určení pohlaví. Na prvním snímku z léta jste mi určili samici, ale momentálně pozoruji že se krmí s vlastní matkou. Je možné, že je to nakonec samec? Na druhém snímku právě se svou matkou. Na třetím snímku sedí vlevo.Děkuji za reakce
100% samec.
zelenafarma
napsal(a):
Asi to tak dopadne myslím s tím hejnem. A mezi náma když jsem dávala tu první fotku s tím sotva vyletěným mládětem tady na ifaunu, bylo mi řečeno že 100% samice. Tak si potom vyberte....Ach jo
Zdravím,nesmíte věřit všem zdejším rádobyodborníkům,nastudujte detailní foto.,kterých je tu spousta,stačí pohledat ve starších příspěvcích!Trochu snahy stačí,a máte po problému!K.