Cydectin+can-tax 20g

Prodám Kanára - Mám pár ampulí navíc. Na plicni roztoče u kanaru a amadiny...
Pořád melete to samé Přerov je kupní síla prodáte a koupíte to se o Kroměříži nedá říci.Ta je malá sice hezká ale to vše.Přerov je prodloužený část nové svícení atd.Pokud se dotáhne a v plánu to je lepší parkování tak je to jasné a budme v reále pro nás nejlepší burza.A dnes tam bylo lidí mraky a pěkných ptáků také. A pro zarputilé nejsem pořadatel!!!!
maxa
napsal(a):
Pořád melete to samé Přerov je kupní síla prodáte a koupíte to se o Kroměříži nedá říci.Ta je malá sice hezká ale to vše.Přerov je prodloužený část nové svícení atd.Pokud se dotáhne a v plánu to je lepší parkování tak je to jasné a budme v reále pro nás nejlepší burza.A dnes tam bylo lidí mraky a pěkných ptáků také. A pro zarputilé nejsem pořadatel!!!!
Minule som bol prvý krát v Kroměříži - je tam osvetlenie aj priestor aj sa dá sedieť v malej hale( my starší už aj to potrebujeme) vo veľkej hale narváno ( ako hovoria bratia Češi) - oslavovali sme 100 rokov - ale nikto sa na moje papagáje neopýtal, ani len aký je to druh a cenu - V Nitre, sa viacerí pýtali, že aké pekné rozely a to sú papagáje Karmínové.
teraz v Přerove som prišiel pred 5,00 - mám to 200 km - a mal som krásne miesto na parkovanie a aj prenosky 4 ks som si uložil na vrchný regál a ten záujem, to sa nedá prirovnať žiadnej burze - predal som 2.2 pap. karmínové kr.11 + 10 ks kakariky čč modré kr.17+17 - + 1.1 kakariky čč cremino + 1.0 pap. karmínové kr.18s DNA, síce to zobrali taliani, ale stále za dobrú cenu, takže na zimu mám upratáno.
Najlepšia buzra je v Přerove, aj keď je hala malá a narváno - tá atmosféra, stretnutie v dávnymi priateľmi, chovateľmi
S pozdravom
Uživatel s deaktivovaným účtem
joska
napsal(a):
Pan to da do výkupu a raduje se .
A proč by se nemohl radovat? Výhodné prodal a uvolnil si místo na další sezónu tak v čem vidíte problém??????
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
A proč by se nemohl radovat? Výhodné prodal a uvolnil si místo na další sezónu tak v čem vidíte problém??????
Problem je mozna to ze vznikla moznost diskuze,asi tezko ji admin zrusi.
Taliani sú mafia...Keď vedia čo kupujú tak sa jednajú len na oko, bol som svedkom v Nitre... Sharan to konečne predal a teraz budú na nete náreky že karminovych je ťažko zohnať... Prerov má svoju hystoriu, myslím že ty ktorý tam zažili zlaté časy tam budú chodiť aj keď sa bude predávať pod holým nebom....