Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2018 18:45
Sloanus

XXX.XXX.203.79

Zdravím všechny,
jedna z andulek začala mít náhlé potíže s okem. Ještě asi před hodinou se zdálo být všechno v pohodě, žádné problémy, nic, ale z ničeho nic si začal oko škrábat, je neklidný, neustále si oko drbe o mříž, o hračky i nohou. Při bližším pohledu má okolí zarudlé a primárně ho má zavřené, ale dokáže ho otevřít. Teď spí, protože si to asi hodinu nepřetržitě drbal. K veterináři se teď určitě nedostanu, nejdříve zítra. Nevíte, co by to mohlo být? Přikládám foto, kvalitou neoplývá, ale pro představu snad stačí. Díky za předběžné reakce všem

20.11.2018 19:20
machlena

XXX.XXX.96.44

Dobrý večer,pokud máte doma nějakou oční mast tak ji andulce aplikujte. Nedávno jsme měli stejný problém. Použila jsem mast Maxitrol, měla jsem ji od vet, ale myslím že je to normálně i pro lidi. Hned po první aplikaci se oko zklidnilo.

20.11.2018 20:00
Sloanus

XXX.XXX.203.79

machlena napsal(a):
Dobrý večer,pokud máte doma nějakou oční mast tak ji andulce aplikujte. Nedávno jsme měli stejný problém. Použila jsem mast Maxitrol, měla jsem ji od vet, ale myslím že je to normálně i pro lidi. Hned po první aplikaci se oko zklidnilo.

Děkuji!

21.11.2018 17:07
Jamro

XXX.XXX.210.216

Pre vtaky pouzivam kvapky Torbadex. Davkovanie 3x1 kvapka, do postihnuteho oka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík