Ultrazvukový odpuzovač- plašič

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2018 20:20
hut

XXX.XXX.109.125

Dobrý den, jaké máte zkušenosti z ultrazvukovým odpuzovačem na myši u ptactva. Zabírá to ? Děkuji za odpověď.

27.12.2018 20:26
Lexun1

XXX.XXX.42.253

Dobry vecer moje zkusenost je negativni po dvou mesicich shorel nejlepsi jsou obycejne pasti

28.12.2018 09:10
massena

XXX.XXX.168.191

Dobrý den, u nás naprosto neúčinné! Manžel si dělal srandu, že to pípání spíš myši láká, holky sem, tady to pípá, bude žrádlo'

28.12.2018 12:37
kkki

XXX.XXX.54.213

Zdravím,mám s tím taky špatnou zkušenost.Proto mám v krmné chodbě neustále misku s jedem na myši a ještě nastražené pasti.K.

28.12.2018 13:21
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Vyhozené peníze,mám stejnou zkušenost.
Nejúčinnější je jed.Stále na místech kam se nedostanou jiní živočichové. Když zmizí tak se doplní. Pod kameny,do kanálku a pod. Myš vidím zřídka kdy,jen po létu když se stahují z polí. Teď není nikde nic okousáno,je klid.

28.12.2018 18:29
hut

XXX.XXX.146.131

Děkuji za odpovědi. Ale dávat jed do chodby mám strach že to myši roztahají k ptákům do voliér.

29.12.2018 09:30
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

hut napsal(a):
Děkuji za odpovědi. Ale dávat jed do chodby mám strach že to myši roztahají k ptákům do voliér.

Toho bych se nebál.Myš co nesežere na místě,má snahu si schovat tak,aby na to ostatní konkurenti nemohli. Já dávám takové ty kapsičky,vypadá to jako pytlík čaje. Znám mnoho chovatelů,kteří nic jiného než jed nepoužívají a nevím o tom,že by jim někdy myši otrávili ptáky.
Tady jde jen o to,aby se k jedu nedostala domácí zvířata nebo děti.
Proto vymýšlím schovky,kam se dostane jenom myš.
Zkuste to a když přestane jed mizet,máte po starostech.
Natahají si to do hnízd,kde pojdou a prostě zmizí.

29.12.2018 10:17
janos

XXX.XXX.206.121

pterodactyll napsal(a):
Toho bych se nebál.Myš co nesežere na místě,má snahu si schovat tak,aby na to ostatní konkurenti nemohli. Já dávám takové ty kapsičky,vypadá to jako pytlík čaje. Znám mnoho chovatelů,kteří nic jiného než jed nepoužívají a nevím o tom,že by jim někdy myši otrávili ptáky.
Tady jde jen o to,aby se k jedu nedostala domácí zvířata nebo děti.
Proto vymýšlím schovky,kam se dostane jenom myš.
Zkuste to a když přestane jed mizet,máte po starostech.
Natahají si to do hnízd,kde pojdou a prostě zmizí.

Ja roky dávám jed tieto pytlíky dám ich do pohára vičkom a na vičku urobym dieru tak 1,5cm možete dat aj vedla krmivo kde vtásto má vtáky knedu nedostanu myši vojdu do pohára nažeru a vindu a odidu ja to robím roky a bez strati na vtáky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík