Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2018 18:56
Smol

XXX.XXX.172.30

Prosím o radu zkušenější chovatele. Mám dama 2 žaky na přezimování od kamaráda z důvodu rekonstrukce domu. Zhruba po 1,5 měsíci samice přestala o sebe dbát, během týdne má na břiše rozcuchané peří a postupuje to na záda, jinak je celkem vitální. Je to přepeřování? nebo v tom může být něco víc. Děkuji za každou radu i komentář, přidávám foto. Smolda

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2018 19:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Škube se. U žaků nic neobvyklého při jakémkoliv stresu, což asi změna majitele - ten papoušek netuší, že je to dočasné - je.

29.12.2018 19:37
Smol

XXX.XXX.172.30

Díky za reakci, toho jsem se obával. Doufám že to nepůjde do extrému, tak asi více pozornosti a zaměstnat aby se to nerozjelo ještě víc.

29.12.2018 19:58
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Smol napsal(a):
Prosím o radu zkušenější chovatele. Mám dama 2 žaky na přezimování od kamaráda z důvodu rekonstrukce domu. Zhruba po 1,5 měsíci samice přestala o sebe dbát, během týdne má na břiše rozcuchané peří a postupuje to na záda, jinak je celkem vitální. Je to přepeřování? nebo v tom může být něco víc. Děkuji za každou radu i komentář, přidávám foto. Smolda

Naprosto nedostatečná informace pro radu, ikdyž se asi bude škubat..
Co to je 2 žaci? Pár, mláďata, stáří. První radu musí dát kamarád. Jak je má dlouho? Jemu je to jedno?
Všechny dobře míněné rady budou jen všeobecné poznatky bez znalosti pacienta.
VY BYSTE SE NECHAL LÉČIT NA DÁLKU?

Přidejte reakci

Přidat smajlík