Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2018 12:21
Malvina29

XXX.XXX.5.99

Pekný Silvestrovský deň prajem.Chcem sa opýtať,či sa môže dat do jednej volieri jeden pár kakariky a 2 pary anduliek. Za odpved vám vopred ďakujem.

31.12.2018 12:52
Ladamusa

XXX.XXX.209.4

Dobrý den, že své zkušenosti nedoporučuji. Měl jsem taky pár andulek. A pár kakariki. Oba páry současně hnízdily. Když už byli mladé těsně před vyletnutim andulky je v budce uklobali k smrti.Od tě doby nechávám jen samostatně. Andulky nechávám pohromadě.Asi 4 páry. Jinak vše ostatní samostatně. Vše také záleží na velikosti voliéry, ale za mě ne. Andulky jsou dost zákeřné i mezi sebou.

31.12.2018 12:56
Malvina29

XXX.XXX.5.99

Ďakujem pekne.Tak určite ich nedám do kopy.S pozdravom.

31.12.2018 13:10
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Ladamusa napsal(a):
Dobrý den, že své zkušenosti nedoporučuji. Měl jsem taky pár andulek. A pár kakariki. Oba páry současně hnízdily. Když už byli mladé těsně před vyletnutim andulky je v budce uklobali k smrti.Od tě doby nechávám jen samostatně. Andulky nechávám pohromadě.Asi 4 páry. Jinak vše ostatní samostatně. Vše také záleží na velikosti voliéry, ale za mě ne. Andulky jsou dost zákeřné i mezi sebou.

Naprosto správně,jen bych doplnil,že i samice kakariki dokáže zdecimovat hnízda druhých,neustále vše prolézá a ruší.
Andulky se nechají chovat i v hejnu,ale kakariki pouze po párech.
Když tedy nechcete mí potíže.

Veselý a šťastný Nový rok.

31.12.2018 13:19
Malvina29

XXX.XXX.5.99

Kakariky chovám v pároch.Ďakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík