zosrnia
napsal(a):
Ja na vašich vloženom fote roziel litino nevidím,ale rubína sú nádherné.
Ti penanti jsou lutina.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hrdličky chechtavé měly v hnízdě 5 vajec, z toho 4 jsou oplozená. No uvidíme. Jestli konečně jo, tak budu mít první odchov hrdliček. Samec je ten s páskem a samičky ty čistě bílé. Všichni tři pečují o hnízdo, obvykle sedí 2 kusy (aby to obsedly) a zbývající hrdlička je venku, nějak průběžně se střídají.
Druhé hrdličky mám v páru (1,0 bílý s páskem x 0,1 modrá) a ty zatím nesedly.
Ara macao. Mechplech, zde máte důkaz,že před měsícem a půl jsem vám nabízel chovný pár. Bohužel jste jel ale nedojel.
kafiko
napsal(a):
podle ceho poznate pestre rubina od penantu lutino, ,velmi by mne zajimalo vase odborne vysvetleni dekuji
Je to jednoduché Rozeli maju líčká bielé a penanti modré.pokut byste kupoval rozel pestru modru treba pozret na líčká ked maju do modra tak su krížence modrím penantom.
Penanti Lutino už z logiky existence mutace ino nemohou mít nikdy modré líce.Pokud penant vypadá jako lutino a modré líce má,tak má zároven modrá ohbí křídel a tmavé oči a jedná se o Zlatého pastela. O tom, v čem se liší v postavě a tvaru hlavy od Rosely pestré snad nemá cenu diskutovat.
Doporučuji odbornou literaturu, např. Rosely a jejich mutace - Russell Pringle.
Karel136

XXX.XXX.103.6
Předem se omlouvám za reakci mimo danou diskuzi, ale běžte si své komplexy řešit někam jinam. Tohle je diskuze s fotkami odchovů, nic pořádného k tématu ste nevložil ani jeden a jen to tu plníte plky... U přezdívky každého registrovaného je taková kouzelná obálka, přes kterou si můžete vylevát srdíčka a neobtěžovat okolí, nebo si dejte rande v Sobotce a dořešte si to jako chlapi. A nebo si sáhněte do kapsy a kupte si https://www.knihydobrovsky.cz/rosely-a-jejich-mutace-20816?gclid=EAIaIQobChMIuszJtenM4wIVidmyCh2RoQqtEAAYASAAEgIHqPD_BwE

svobodapetr
napsal(a):
šedé neštěpící korely 2019
Budete predávať?

Ara ararauna, tři mláďata pod rodiči:
https://www.youtube.com/watch?v=OXnERf2JFRU

Mlady zakovci, uz tesne pred vyletenim z budky.
2.1 Papoušek konžký g.f., týden odstaveni, stáří čtyři měsíce, odchov pod rodiči, bohužel je rodiče trochu vyzdobili.
PT