Papoušek nádherný

Prodám Papouška nádherného - Koupím samce papouška nádherného,starší r.23 a...
Převzato ze stranek Ararauna.cz
Chov v zajetí
Naprosto běžný australský druh papouška, který je v České republice chován jak ve voliérách, tak v domácnostech jako domácí mazlíček. Protože však je o celkem temperativní druh, hodí se spíše pro chov. Jako dobrý letec uvítá spíše delší voliéry, nejméně třímetrové
Takže za mě je to malé
stewe5
napsal(a):
Ja bych se priklanel tam nedavat zadny par nadhernych...to není voliéra ale klec tak na 1 par andulek..
Tak to bych zase netvrdil. Může tam mít v klidu 3 páry andulek. 2 páry korel nebo po jednom třeba rozely nebo kakariki. Nevím kde máte Vy andulky,ale pokud máte takové voliéry jen na andulky. Rád bych viděl v čem máte jiné ptactvo.
Ladamusa
napsal(a):
Tak to bych zase netvrdil. Může tam mít v klidu 3 páry andulek. 2 páry korel nebo po jednom třeba rozely nebo kakariki. Nevím kde máte Vy andulky,ale pokud máte takové voliéry jen na andulky. Rád bych viděl v čem máte jiné ptactvo.
Rozely v kleci 1,1x1,5 to je snad vtip. Rozela tam může tak poskakovat,ale ne létat
Dva metry na výšku to nezpraví .
Pták není vrtulník. Jen kolibřík dokáže létat nahoru a dolů.
Nic ve zlém,ale tohle není dobrá rada. Ty anduly ano,párek korel ještě,ale i kakariki rád létá o rozelách nemluvě.
Dobrý den,
venkovní voliéra o rozměrech 1,5x1,1x2(d,š,v) je opravdu pro jeden až dva páry andulek. To je opravdu malá voliéra na ty ptáky co píšete. Rosely i další potřebují prolet a hlavně v období toku. To by samice neměla sebemenší šanci utéct před samcem a tím pádem by jí mohl i zabít. A pak kdyby se podařil odchov, tak by těch ptáků tam bylo daleko víc a to by už vůbec nemohli se proletět. Martin
pterodactyll
napsal(a):
Rozely v kleci 1,1x1,5 to je snad vtip. Rozela tam může tak poskakovat,ale ne létat
Dva metry na výšku to nezpraví .
Pták není vrtulník. Jen kolibřík dokáže létat nahoru a dolů.
Nic ve zlém,ale tohle není dobrá rada. Ty anduly ano,párek korel ještě,ale i kakariki rád létá o rozelách nemluvě.
Máte pravdu, myslel jsem že to má 2 metry dlouhé + zimoviště. Rozely určitě ne. Pokud jsem dotyčného inspiroval tak ať na to rychle zapomene. Ale jeden pár kakariki by tam mít mohl.
stewe5
napsal(a):
četl jste spravne ty rozmery?rosely bych tam urcite nedal i když lidi jsou ruzni..a rec je o p.nadhernych,ty andulky byl jenom priklad....ja andulky nechovam ale na australii mam 6.50 dlouhe 1,20 siroke a 2,50 vysoke...chce to prolet ne proskok
Máte pravdu, myslel jsem že to má 2 metry dlouhé + zimoviště. Rozely určitě ne. Pokud jsem dotyčného inspiroval tak ať na to rychle zapomene. Ale jeden pár kakariki by tam mít mohl.
Venca013
napsal(a):
Páč mám takovou doma a není problém abych si postavil novou. Jen jsem chtěl znám názor chovatelů, kteří je mají.
Tak jestli máte místo, věřte že pro jeden pár rozel jsou tři metry minimum. Jestli tedy chcete chovat,né trápit. Když budete hledat,je mnoho napsáno a všude doporučují 4m a více.