Po dohodě můžu přivézt nepříbuzné páry s DNA: 1,1 alexandřin modrý, 2,2 papoušek červenokřídlý, 1,1 papoušek nádherný, aymary pruhované - 1,0 cremino x 0,1 lutino, 1,0 štěpitelný/ino x 0,1 cremino, 2,2 albino. 6 chovných párů přírodních andulek + odchov, andulky lutino a albino, zebřičky. 1,1 hrdlička bílá, chovný pár chůviček. Tel: 724 593 950
Uživatel s deaktivovaným účtem

Povezu rosely pestré nádherné 1,1 dvouletý, 1,0 tříletý a 1,0 loňský. Pekni ptáci z venkovních volier. Přebytky z chovu.
Dále loňské samičky přírodních neofem tyrkysovych.
Dále loňské žluté kanary...
KRISPR
napsal(a):
Mužu vzít samec králováka kroužek 16 v chovu nepoužitej. frnkla mi samice , cena 3000,.
foto dodatecne
Koupím nebo vyměním samce pyrury perlata, pevný kroužek 016, pohlaví určeno DNA, 100% stav, za to samé - výměna pěkné za pěkné. Nesoulad se samicí. Možnost předání 20.1.2019 v Kroměříži. tel. 602778403 nebo email.
napsal(a):
Povezu rosely pestré nádherné 1,1 dvouletý, 1,0 tříletý a 1,0 loňský. Pekni ptáci z venkovních volier. Přebytky z chovu.
Dále loňské samičky přírodních neofem tyrkysovych.
Dále loňské žluté kanary...
Dobry vecer mel bych zajem o paru nadhernych rozel dvouletych chci se zeptat na cenu Muj meil fajnkus@seznam.cz

krom
napsal(a):
Dobry vecer mel bych zajem o paru nadhernych rozel dvouletych chci se zeptat na cenu Muj meil fajnkus@seznam.cz
Dobrý večer, nepribuzny pár mohu sestavit z toho 3leteho samce a 2lete samice - to jsou ti ptáci na fotce. Cena by byla 3000 za pár.
Dobrý den můžu vzít páru Papoušku červenočapkových r.16.tel.733 601 193.
Prodám Modré Guldy připravené do chovu cena 1000,- kč. Dohoda možná.
Tel.:603507076

Priveziem rozely pestre 2018,samci aj samice,dve bohuzial bez kruzku.
Chovny samec rozela pestra.
Chovny samec korela standart vystavny typ...sedy perlovy
Po dohode mozem zobrat parku Barnard Limcovy Juzny 2016...krasny velky vtaci..vyborna kresba.Pripraveny na chov.
00421915712200
Po tel 604 / 400 587 dohodě vezmu chovný pár standarních korel : 1,0 perlový skořicový / lutino kr. 17 X 0,1 perlové lutino kr.17 - 1 200 kč / pár.
Beru chovné páry chocholatých andulek - snižuji stav. Kroužky rok 15-18 cca 15 kusů.
Dnes účast byla soudím adekvátní lednovému termínu. Přední hala naplněná, v zadní dost volno. V nabídce kanárů se dali vybrat hezcí barevní kanáři. Zejména mozaiky u jednoho prodejce byli v super kresbě, samci s krásnou maskou a ostrou kresbou na ramenech i prsách.., pán měl i pěkné červenočerné..kousek vedle jsem viděl i jaspisové.. Z postavových zaujaly raza espanola, glostrů bylo jen několik co nestály za řeč..Zebřiček spousty, od zcela obyčejných až po slušné velké, nejvíce mne zaujaly bílé a několik strak a šedých černolících. Z guld jsem viděl krásný modrý pár u jednoho prodejce a pak u dalších dvou několik nezajímavých ve špatné kondici.. Pěkné šedé rýžovníky jsem zahlédl u jednoho prodejce. Zájem byl tentokráte skutečně slabší. Kupoval jsem moc hezké perlové chůvky, pán se mi ještě omlouval, že nemůže jít pod cenu, což jsem ani neočekával a nepožadoval.. Doprovodný prodej krmiv a potřeb opět bohatý a pestrý..
Zdravim Vas z SK ! Som z Nitry a chcel by som navstivit niektoru z burz v Cechach. Preto by ma zaujimala navstevnost Kromeriz a Hodonin napriklad. Mam to 140-200km tak nech nejdem pozret na burzu kde bude 15 ludi z toho 2 usporiadatelia :-) srandujem, aj ked tu u nas su take burzy.
Dakujem a nech sa dari!
AndrejNitra
napsal(a):
Zdravim Vas z SK ! Som z Nitry a chcel by som navstivit niektoru z burz v Cechach. Preto by ma zaujimala navstevnost Kromeriz a Hodonin napriklad. Mam to 140-200km tak nech nejdem pozret na burzu kde bude 15 ludi z toho 2 usporiadatelia :-) srandujem, aj ked tu u nas su take burzy.
Dakujem a nech sa dari!
Já chodím na burzy Hodonín,Prerov,Kromeríž a som spokojný,každá z týchto búrz má svoje výhody aj nevýhody ale vždy lepšie ako v Nitre kde existuje diskriminácia chovateľov a diktatúra.
AndrejNitra
napsal(a):
Dakujem a nech sa dari!
Jarní Kroměříž je ideální burza k návštěvě.
terentete
napsal(a):
Já chodím na burzy Hodonín,Prerov,Kromeríž a som spokojný,každá z týchto búrz má svoje výhody aj nevýhody ale vždy lepšie ako v Nitre kde existuje diskriminácia chovateľov a diktatúra.
Tak mam pocit ze ta diktatura pride asi vsade, asi to nebude z hlav slovenskeho zvazu...
Pocetnost ludi priblizne na tychto burzach?
Chodia aj vykupci? Ceny nizsie nez SK?
Cena drobotiny na stole? Budem vdacny kazdej odpovedi,dakujem.
AndrejNitra
napsal(a):
Tak mam pocit ze ta diktatura pride asi vsade, asi to nebude z hlav slovenskeho zvazu...
Pocetnost ludi priblizne na tychto burzach?
Chodia aj vykupci? Ceny nizsie nez SK?
Cena drobotiny na stole? Budem vdacny kazdej odpovedi,dakujem.
Mnohý chovatelía prestanú chovať hlavne chovatelia množitelia,potom výkupcovia začnú vykupovať po vytrvalých zostavajúcich chovateĺov z domov a burzy pomaly zaniknú,stále hovorím zlaté roky do 1989.
terentete
napsal(a):
Mnohý chovatelía prestanú chovať hlavne chovatelia množitelia,potom výkupcovia začnú vykupovať po vytrvalých zostavajúcich chovateĺov z domov a burzy pomaly zaniknú,stále hovorím zlaté roky do 1989.
Tak v tom roku som mal 2 roky :-) ale pamatam si dobu ked chodili k chovatelom brat vtakov a drzali si ich pre seba.
Lexun64
napsal(a):
Dobry den muj nazor je totozny s predchozim prispevkem take nevidim duvod jejich zaniku spis si myslim,ze se skvalitni viz burza Kromeriz podle mne je to velice kvalitni a prehledna burza
Ano, Kroměříž je super .
Len krátko. Vonkajšie prostredie - nádhera , vnútorné sú trochu menšie, ale zatial to stačí.
Klobúk dolu pred usporiadateľmi.
Lexun64
napsal(a):
V Prerove to take nebylo spatne pokud fungovala velka hala,problem byl jen v parkovani v blate,ale co jsem se doslechl tak problem je s pozemky ktere udajne nepatri poradatelum,snad se to do budoucna vyresi a burza se vrati mezi ty spickove
Ako sa niečo zmení k horšiemu ťažko sa bude vracať do starých lepších kolaji,to sa týka aj Prerova,už nidy nebude prerov ako býval,bolo by dobre ho udržať aspoň v takom stave aký je,príklad je burza v Uhorskom Hradišti začínala na námestí v dome osvety bolo super,potom sa burza presťahovala do športovéj hale pri futbalovom štadióne eśte bolo dobre potom k železničnéj stanice a každý vieme ako to dopadlo.