Aratinga sluneční

Prodám Aratinga slunečního - Prodám samce Aratingi sluneční kr.24 Krásný si...
2500 Kč
Dobrý den, nedávno mi zemřela andulka a tak uvažuji o koupi Aratingy Sluneční.Tento papoušek se mi na pohled moc líbí.Ale jak se chová? Jak moc je náročná? Sameček nebo Samička? Tohle je asi nejmíň podstatné ale dá se naučit mluvit?Je agresivní? Jak velkou klec? Jak je náročná časově? Dá se snadno ochocit? Jak moc křičí?
Promiňte za tolik otázek, snad mi někdo poradí.😀
Kája
Nedávno jsem se na ní ptala jinde, tak je velký mazel, ale ke svému člověku dost majetnický 😉 Jinak klec na středního papouška, zrní také a ovoce, grit... Hračky přírodní - třeba šišky z borovice, vhodné větvičky, houpačku udělat z přírodního materiálu sisalového provázku ideálně... Jestli jste na Brněnsku či Blanensku mám vhodnou, volnou, samostatně stojící klec 😉 Ar. Sluneční jsou nádherné 😍
Jessy_dog
napsal(a):
Dobrý den, nedávno mi zemřela andulka a tak uvažuji o koupi Aratingy Sluneční.Tento papoušek se mi na pohled moc líbí.Ale jak se chová? Jak moc je náročná? Sameček nebo Samička? Tohle je asi nejmíň podstatné ale dá se naučit mluvit?Je agresivní? Jak velkou klec? Jak je náročná časově? Dá se snadno ochocit? Jak moc křičí?
Promiňte za tolik otázek, snad mi někdo poradí.😀
Kája
Dobrý den,
jít rovnou z andulky na Arantingu je to skok, ale pokud se budete snažit a chtít jde to a odměna za snahu je od Arantingy obrovská. Hodně věcí si nastudujte. A hlavně se ptejte na zkušenosti různých chovatelů. Každý má jiný postup při chovu, ale je potřeba si vybrat ze všech informací to dobré.
Pokud chcete mazla je lepší ručně dokrmená. Arantingy jsou zvyklé žít v páru.
Já sám mám samici ručně dokrmenou a samce odchovaného pod rodiči. Mám je doma neřekl bych, že dělají randál pořád, ale že si zařvou to ano. A zvuk je to opravdu silný. Ale dá se to minimalizovat stačí na ně promluvit a něco nového dát do klece a je klid. Pokud budete chtít ozvěte se na můj tel. 724203514 a řeknu Vám třeba více. Napsat se to opravdu nedá to by byla kniha.
Dobrý deň. Tiež hľadám spoločníčku, alebo spoločníka . Mám mníška šedého a je na mne závislý nikde v byte nemôžem ísť bez neho ani na wc najskôr som pozerala kakadu, ale upustila som od toho. Bývame v prenajatom byte a ako som videla majú statný hlasový prejav. Tak pátram po nejakom miláčikovi. Má niekto doma aratingu slnečnu? Aká je v byte znesie sa s iným druhom papagája? Ďakujem za každú pdpoveď.