Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2019 23:34
kristinka123

XXX.XXX.50.148

Dobry vecer, dnes vecer, ked som mala svojho kanarika v ruke, som zbadala male chrobaciky medzi pierkami. Zarazilo ma to, doteraz taketo nemal, je zdravy a spokojny, klietku mu cistim, ma aj kupelnu a pestru stravu, akurat trochu viac spi a posledne dni prestal spievat. Neviete poradit, co to moze byt? Dakujem

5.2.2019 08:52
jarat

XXX.XXX.205.181

Můžou to být čmelíci nebo perožrouti. Ale bez fotografie nebo detailního popisu můžeme jen hádat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2019 09:59

je zahmyzen. jaký konkrétní parazit ho trápí vlastně není úplně důležité.

5.2.2019 10:31
kristinka123

XXX.XXX.234.7

A ako sa toho dá zbaviť? Skúšala som to odfotiť, ale potvory hned zalezú pod perie a na fotke tak nevidno nič, sú strašne drobné... jeden mi vyliezol na ruku, tak som odfotila aspoň takto. Neviete, čo to môže byť?

5.2.2019 12:23

to je všenka.

5.2.2019 12:31
kristinka123

XXX.XXX.234.7

Ako to odstranim?

5.2.2019 21:47

Bilo Kill kupte si tento pripravok v spray podobe a nastriekajte ho na kanarika, zakrite mu oci aj nozdry a kludne pod kridla zo spodu z vrchu nastriekajte. Po par dnoch znova potom skontrolujte ci nema znova. Malo by to pomoct, da sa kupit vo vacsine obvhodov zo zvieratami. Bilo Kill neni taky toxicky pre teplokrvne zivocichy a vystriekajte a poriadne umyte aj klietku, najlepsie vymenit aj drevenne bidielka. Tie svine sa zdrzuju aj v skatach klietky tak poriadne vycistite aj tie. Dufam ze to pomoze dajte vedet.

5.2.2019 22:50
kristinka123

XXX.XXX.234.224

Pochodila som dnes vsetky obchody, mali leb sprej zn Arpalit neo. Mate s tym skusenosti? Uvidim ci to pomoze, pripadne skusim niekde zohnat ten Bilo Kill

5.2.2019 22:53

Skuste aj ten arpalit, ono by to malo pomoct, ked nepomoze skuste potom ten bio kill. Hlavne to neodkladajtena striekajte:-) prepacte za preklepy pisem z mobilu:-)

5.2.2019 23:09
kristinka123

XXX.XXX.234.224

Dakujem za radu. A ako casto mu to mozem striekat? Na obale to nepise a nechcem to s tym prehnat, predsa len je to chemia a male zvietatko :)

6.2.2019 11:28

Nastriekajte jeden den potom pockajte dva dni a mozete este raz. Ak sa aj po 4-5dnoch od prveho streknutia objavia vošky skuste este raz. ALe neodkladajte to ono su to svine rozleze sa to vsade a neni to dobre.

6.2.2019 21:16
kele

XXX.XXX.107.94

kristinka123 napsal(a):
Pochodila som dnes vsetky obchody, mali leb sprej zn Arpalit neo. Mate s tym skusenosti? Uvidim ci to pomoze, pripadne skusim niekde zohnat ten Bilo Kill

Dobrý večer,
Zo skúsenosti Vám radím nepoužiť tu odporúčané prípravky kvôli vysokej toxicite pri predávkovaní postrekom do peria a na kožu.
vhodný je a odskúšaný mám u kanárikov fipronil v prípravku Frontline spray - aplikovali sme ho aj na neoperené mláďatá kanárikov proti čmelíkom.
Na dospelca stačia 3-4 streky do rozfúknutého peria na kožu...
Veľa zdaru.

6.2.2019 22:30
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

kristinka123 napsal(a):

Ten arpalit hned pomůže, jen zakrýt oči ! Kanárka dejte na 2 hodiny z klece a klec vystříkejte arpalitem a máte pokoj za našich 80,- Kč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík