Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - prodám letošní andulky různých barev , mohu ses...
Dohodou
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3407484/andulky-na-mazlicky-i-do-chovu/ - Dnes ráno kokám na inzerci a nabídku od- agamacci
Praha, okr. Hlavní město Praha . Hned na druhé fotce byly dvě mladé anduly z toho jedna zelená opalina měla pouze 1 brko na křídle. Po napsání mejla mi bylo odepsáno toto- Dobrý den,
Děkuji za upozornění, jsem začátečník, první mláďata. Jak se toto šíří? A pozná? Stačí na této dále nechovat, aby se nešířilo? Lze ji bez problému zadat na mazlíčka? Je to jen vzhledová vada?
Předem děkuji za informaci. Jan ODEPSAL JSEM AT TO VYGOOGLí a čte.
No Vrchol všeho je, že pan Jan ,zadal inzerát (již po mém upozornění) ,podruhé jen bez té vypelichané andulky.
Jako tato nemoc mě celkem odrazuje od pořízení si andulek. Škoda, jsou jinak hrozně roztomilé, jak se hašteří, probírají si peříčka, pobrblavaji si. Ale zavleci tu chorobu do chovu a domu nechci. Testy na to bude asi málokdo ochotný u andulek dělat. Vědomě to nechat šířit je tedy hnus.
misimisi
napsal(a):
Jako tato nemoc mě celkem odrazuje od pořízení si andulek. Škoda, jsou jinak hrozně roztomilé, jak se hašteří, probírají si peříčka, pobrblavaji si. Ale zavleci tu chorobu do chovu a domu nechci. Testy na to bude asi málokdo ochotný u andulek dělat. Vědomě to nechat šířit je tedy hnus.
testy jsou možné, ale stojí více než andulka, takže ekonomika je neúprosná. kdo by si koupil andulku o 700 dráž, ale vyšetřenou?
bodlinka
napsal(a):
testy jsou možné, ale stojí více než andulka, takže ekonomika je neúprosná. kdo by si koupil andulku o 700 dráž, ale vyšetřenou?
Jo jo, nedávno jsme se o tom v nějaké diskusi spolu bavily. Já by jsem i dala, když si budu vybírat jeden pár. Ale představa, že je člověk nechá dělat potom každému mláděti, je celkem málo reálná. Kdo jich má hodně, by se nedoplatil za testy.