Aratinga sluneční

Prodám Aratinga slunečního - Mláďata z letošního odchovu pod rodiči. Pouze...
5000 KčDobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je aratinga druh papouška, který přilne pouze na jednoho člověka, nebo bude dobře vycházet s celou rodinou. Ještě by mě zajímalo, jestli by tomuto papouškovi vadilo, kdyby například jednou za rok nebyl nikdo na 5 dní doma a krmil by ho člověk, kterého nezná. Předem děkuji za odpovědi.
............
XXX.XXX.40.5
Taky by mě zajímalo zda aratinga přilne jen na jednoho člověka.
Bylo mi řečeno, že si hlídá svého člověka, že je majetnická. Sameček je v toku více agresivní, tak jako mazlík asi bude vhodnější samička. Ale záleží, kolik máte členů domácnosti, u samotného člověka by to bylo celkem nepodstatné, u rodiny spíše volit samičku těsně po odstavu rodičů... Také se mi líbí, snad jednou 😉
daphith
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je aratinga druh papouška, který přilne pouze na jednoho člověka, nebo bude dobře vycházet s celou rodinou. Ještě by mě zajímalo, jestli by tomuto papouškovi vadilo, kdyby například jednou za rok nebyl nikdo na 5 dní doma a krmil by ho člověk, kterého nezná. Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý večer, arantinga si zvykne na všechny členy domácnosti. Jen pokud se o ní budete více starat Vy bude Vás více vyhledávat, ale nepohrdne ani jinými členy domácnosti. Pokud sem tam něco dostane( já používám hroznové víno) to je pro ně droga. Tak přiletí i za čertem. Mám páru samice ručně dokrmený a sameček je odchován pod rodiči. Za mě je to dobrá kombinace jeden se učí od druhého. Jen pokud uvažujete o koupi. Hodně informací si zjistěte,aby jste nemusela řešit nečekaně komplikace. Dokáží být pěkně hlučné, takový policajt. Tak do bytů moc ne.