Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2019 21:58
daphith

XXX.XXX.40.5

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je aratinga druh papouška, který přilne pouze na jednoho člověka, nebo bude dobře vycházet s celou rodinou. Ještě by mě zajímalo, jestli by tomuto papouškovi vadilo, kdyby například jednou za rok nebyl nikdo na 5 dní doma a krmil by ho člověk, kterého nezná. Předem děkuji za odpovědi.

............

17.2.2019 13:02
............

XXX.XXX.40.5

Taky by mě zajímalo zda aratinga přilne jen na jednoho člověka.

17.2.2019 14:10
misimisi

XXX.XXX.243.14

Bylo mi řečeno, že si hlídá svého člověka, že je majetnická. Sameček je v toku více agresivní, tak jako mazlík asi bude vhodnější samička. Ale záleží, kolik máte členů domácnosti, u samotného člověka by to bylo celkem nepodstatné, u rodiny spíše volit samičku těsně po odstavu rodičů... Také se mi líbí, snad jednou 😉

18.2.2019 20:20
Ladamusa

XXX.XXX.209.4

daphith napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je aratinga druh papouška, který přilne pouze na jednoho člověka, nebo bude dobře vycházet s celou rodinou. Ještě by mě zajímalo, jestli by tomuto papouškovi vadilo, kdyby například jednou za rok nebyl nikdo na 5 dní doma a krmil by ho člověk, kterého nezná. Předem děkuji za odpovědi.

Dobrý večer, arantinga si zvykne na všechny členy domácnosti. Jen pokud se o ní budete více starat Vy bude Vás více vyhledávat, ale nepohrdne ani jinými členy domácnosti. Pokud sem tam něco dostane( já používám hroznové víno) to je pro ně droga. Tak přiletí i za čertem. Mám páru samice ručně dokrmený a sameček je odchován pod rodiči. Za mě je to dobrá kombinace jeden se učí od druhého. Jen pokud uvažujete o koupi. Hodně informací si zjistěte,aby jste nemusela řešit nečekaně komplikace. Dokáží být pěkně hlučné, takový policajt. Tak do bytů moc ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík