Korely - chovný pár

Prodám Korelu bělohlavou - Prodám starší, chovný pár korely chocholaté, běl...
1000 KčTak nevím nejsem si jistý jestli to náhodou nejsou dvě samice měli v budce 12 vajec a všechny byly čisté ,přkládám další fotky rád bych znal váš názor. jde mi o ty dvě vpravo .
Uživatel s deaktivovaným účtem
hlavně jakmile má korela pruhovaný ocas, je to holka
to je jedno, dospělý sameček žádné proužky nemá, ani zřetelné, ani nezřetelné.
Miroslav Bláha
napsal(a):
U jedné mutace nemá ani samička proužky na ocase, víte u které?
Ne to bohužel nevím co se týká korel tak jsou moje znalosti dost chabé a to i přesto že jsem se snažil nějaké informace najít na internetu.Ale dost mě zarazilo že jsem v budce napočítal nějakých 13 vajec což se mi zdálo dost divné .
Miroslav Bláha
napsal(a):
U jedné mutace nemá ani samička proužky na ocase, víte u které?
Albino, straka, když bude bílý zrovna ocásek... u těch strak se dá občas vykoukat pohlaví z jiných částí těla, albino leda podle zpěvu, ale není žádná mutace, která by udělala proužky na ocase i u samce
napsal(a):
Albino, straka, když bude bílý zrovna ocásek... u těch strak se dá občas vykoukat pohlaví z jiných částí těla, albino leda podle zpěvu, ale není žádná mutace, která by udělala proužky na ocase i u samce
Díky všem za přínosné informace ,asi mi nezbyde nic jiného než sehnat rychle dva lonské samce aby z toho alespon něco bylo ,tak pokud by někdo měl tak v okruhu cca 80km kolem Opavy tak bych koupil.
napsal(a):
to je jedno, dospělý sameček žádné proužky nemá, ani zřetelné, ani nezřetelné.
A to vás zklamu, i u dospělého samce, který už má žlutě vybarvenou hlavu často zůstávají žlutě mramorovaná pera v ocase, třeba až do 12 - 1 8 měsíců a to už může i hnízdit.
V příloze jedno foto z netu.