PavlaVv

XXX.XXX.58.73
Nevěděl by jste někdo, zda se snese samotný samec papouška zpěvavého se samotnym samečkem korely? Nezvládnu doma umístit druhou voliéru a přibyla mi domů korela. Je mi lito nechat ji v male kleci. Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Vůbec se o to nepokoušejte!!
PavlaVv
napsal(a):
Nevěděl by jste někdo, zda se snese samotný samec papouška zpěvavého se samotnym samečkem korely? Nezvládnu doma umístit druhou voliéru a přibyla mi domů korela. Je mi lito nechat ji v male kleci. Děkuji.
Proč chcete tyto dva druhy dohromady? Ano, snesou se, ale potěšení budete mít jen Vy. To nemáte místo na dvě klece?.
PavlaVv

XXX.XXX.58.73
To nemyslíte vážně, takové komentáře jsou absolutně k ničemu.
PavlaVv

XXX.XXX.58.73
Papouška zpěvavého jsem už měla, jen je nově ve větší voliéře, korelu jsem našla venku na procházce s dětmi a asi pochopíte, že mi bylo líto ji tam nechat umřít. Bydlím v bytě a 2 voliéry se mi sem prostě nevejdou, z vašich komentářů soudim, že bude lepší nechat ho v malé kleci po papouškovi z., nez je dát dohromady, než přijdu na jine řešení...a ten komentář o homosexualech byl vážně trapnej.
PavlaVv
napsal(a):
Zdravím,ve větší kleci bez problému,nenechte si zkazit iluze,papoušek není Tyranosaurus i když se z něj vyvinul!Mám takhle už dlouho Koreláka s Čapkáčem,a máte slyšet ten řev když je oddělím!Jiná situace by nastala v přítomnosti samičky,zvláště zpěváka,to ale není Váš případ,že?!K.
Možná by jste tu korelu měla nechat nějaký čas v izolaci od zpěváka,může být nemocná a byla by škoda kdyby to dostal i on. Pochopil jsem že zpěváka máte jako mazla a nechystate se na odchovy? Tyhle dva druhy se mně vždy dobře snášeli,tak by neměl být problém je chovat společně,teda pokud budou jen tihle dva.