Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2019 18:45
Malvina29

XXX.XXX.5.99

Dobrý večer. Môžete mi povedať čo môže mať na nadnozdrím? A sa mi zdá, že ťažko sa mu dýcha. Ďakujem

22.2.2019 19:20
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Pane bože proč chováte živého tvora. Jděte k zvěrolékaři. Podívejte se i na nohy,na prvním fotu je to hrůza. Vyházejte ta plastová bidla,dejte větve,ale až vyléčíte tu vápenku a vše dezinfikujete. Doporučil bych studium chovu. I tak běžný druh jako je andulka potřebuje svoje.

22.2.2019 20:01
Jessy_dog

XXX.XXX.86.86

Běžte radši ke zvěrolékaři.Jak už tady někdo psal tak tam dejte větve ze stromů.A kulatá klec není vhodná.

22.2.2019 20:07
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.56.145

A to zrcátko a ta nejspíš plastová podobizna ptáčka....... Prostě HNUS.
Odkud jste brala informace o ubikaci andulky, když máte všechno špatně?
Připomínáte mi malé dítě, kterému když se řekne "NE", rozumí "ANO".

22.2.2019 20:26
Malvina29

XXX.XXX.5.99

Dobry večer.Ja som sa pýtal preto,lebo dnes sa ho zbavila mladá rodina. A nakoľko sa mi nepozdával,tak som sa opýtal.

22.2.2019 20:58
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

Nepozdával se vám správně.
Hlavně to nedávejte ke svým. Díval jsem se nějaké ptactvo asi máte. Tady je špatně úplně všechno. Klec,bidla,zrcátka,zvonečky. Vše nevyhovující, Když na něho budete sahat tak mýt ruce,když půjdete ke svým.

23.2.2019 16:05
kele

XXX.XXX.221.195

Malvina29 napsal(a):
Dobry večer.Ja som sa pýtal preto,lebo dnes sa ho zbavila mladá rodina. A nakoľko sa mi nepozdával,tak som sa opýtal.

Vápenku podľa obrázku nemôžem potvrdiť.... Vidím preperujúcu andulku, v tomto období citlivú na všetky stresy - výživa, prievan, iné stresy. Udávate ťažšie dýchanie - podľa deformovaného ozobia a pošpineného krku predpokladám zápal horných dýchacích ciest /možno aj starší/. Navštívte veterinára. Zlepšite mu výživu pridaním vitamínov, aminokyselín, gritu s vápnikom, teplo a kľud.
Tiež vypracte klietku od blbostí a keď andulku v nej vyliečite, dajte ju do vhodnejšej alebo do voliery. To majú ostatní pravdu.

23.2.2019 17:39
Malvina29

XXX.XXX.5.99

Ďakujem pekne za odpoveď. Chovám už dlhé roky neofemy a guldy. Andulku som vrátil majiteľom,aby sa moje náhodou nenakazili. Odporučil som tiez veterinara. S pozdravom

23.2.2019 17:47
vabl

XXX.XXX.0.251

Dobrý podvečer, nechci strašit, dejte fota zobáku aby byl vidět celý - horní i dolní část, To rýhování horního a boule na ozobí - no .......... Někdo se ho rád zbavil, řek bych "danajský dar" , ale jasno bude až po dalších fotečkách. Zatím ho preventivně držte v karanténě...

Přidejte reakci

Přidat smajlík