Prodám výstavní andulky TCB

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky texas clear body z venk...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdrávím, chtěl sem se zeptát, dnes sem si od chovatele kupoval andulku, je týden po vyletnutí z budky, a ja zde nevím její pohlaví, jestli to nevypadá nahodou na samce nebo samici, a také jaké bude mít ještě zbarvení, je modrá jako by do fialová a hlavičku má takovou vlnkovanou do bílá. Prosím o radu, předem děkuji. :) zde přidávám fotky :)
napsal(a):
Zdrávím, chtěl sem se zeptát, dnes sem si od chovatele kupoval andulku, je týden po vyletnutí z budky, a ja zde nevím její pohlaví, jestli to nevypadá nahodou na samce nebo samici, a také jaké bude mít ještě zbarvení, je modrá jako by do fialová a hlavičku má takovou vlnkovanou do bílá. Prosím o radu, předem děkuji. :) zde přidávám fotky :)
Samice.vlnkovani na čele po přepeřeni zmizí a bude bílé.
Děkuji za odpověď, jen ještě jedná otázka za 14 dní budu mít take mlaďatko druhé a zda také nevím jestli to bude holka nebo kluk, jen nevim když budu mít samici a samce a měl bych je jako mazlíčci a ochočene a jak je to s rozmnožováním? Toho se bojím že budu mít pár ( samici a samce a budou mít vajíčka) právě proto sem chtěl radši dva samce ochočene.
A za jak dlouho budu vědět její pohlaví? Asi tak do 2 až 3 měsícu?
Ještě sem se chtěl zeptát, hrozí mě to, co sem se ve zverimexu dozvěděl, že prý samice jsou agresivní a uřvaný než samce a že nejsou tak kroťke jako samce, tak se docela bojím že bude ta moje taková když to bude samice. :/ ale zatím je kroťka a mazlivá a zatím ani nezapípala :D
Děkuju, no když sem andulku bral od chovatele tak on je neměl ve volieře a venku také ne. Měl tam miminka andulek co byli týden po vyletnutí z budky a byli kroťke, šly na ruku. A ta moje je mazlivá, když je na ruce tak nechce ani z ruky jít, a nechá se hladit, hlavně ma ráda když ji hladim. A to jí teprv mám jen dneska. :)
Jéé děkuji :) no hlavičku bude mít bílou, po přepeřením. No právě toho se bojím :( protože za dva týdny budu mít další miminko a ten by měl být žlutozelený, a právě toho se bojím že budu mít samici a samce. Ale četl sem, že andulka se nemůže rozmnožovat pokuť v kleci by nebyla budka, a že prý by muselo bejt hejno andulek aby se rozmnožovaly. Já v kleci kuláty mám jen tuhle andulku. A chci mít dvě, krásný, a ochočený. Rád se snima mazlím. Měl sem i korely ochočené, který sem sam ochočil. Jenže ty jsou uřvane a dost. I když sem korelaka měl ochočeného. :)
napsal(a):
Jéé děkuji :) no hlavičku bude mít bílou, po přepeřením. No právě toho se bojím :( protože za dva týdny budu mít další miminko a ten by měl být žlutozelený, a právě toho se bojím že budu mít samici a samce. Ale četl sem, že andulka se nemůže rozmnožovat pokuť v kleci by nebyla budka, a že prý by muselo bejt hejno andulek aby se rozmnožovaly. Já v kleci kuláty mám jen tuhle andulku. A chci mít dvě, krásný, a ochočený. Rád se snima mazlím. Měl sem i korely ochočené, který sem sam ochočil. Jenže ty jsou uřvane a dost. I když sem korelaka měl ochočeného. :)
Jestli máte takovéto informace,tak vám doporučuji další andulku vůbec nekupovat!!! a předem si zjisti vše potřebné,místo druhé andulky si kupte knihu o chovu andulek.
Moc děkujuuu ;)
Aha, kulaté klece nejsou dobré? Je veliká, a když sem kupoval jí ve zverimexu řekly že je vhodná pro andulky a korely.