Prodej mláďátek andulek do chovu i jako domácí mazlíček, vše máme kroužkované

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodej mláďat andulek do chovu i jako domácí ma...
V textuUživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím všechny vás.
Chtěl sem se zeptát, co se týká alergií u Andulek a Korel. Mám doma ochočenou Andulku - samičku mládou jí je približně měsíc, momentálně teď trpím obdobím Alergie, kýchám, teče mi rýma z nosa, svědí mě v dutině nosní pořád, beru analergin třetí den a zatím mi nepomáhá. A tak mně napadlo jestli nejsem alergický na papoušci - andulku, slyšel jsem že Korela pouští více ze sebe prach a že u Korel je to horší než u andulek. Já se bojím toho že přijdu o moji ochočenou andulku, ale andulku a korelu sem choval už i předtím a mněl 10 let a žádná alergie nebyla. Proto se chci zeptát jestli jste se náhodou stím nesetkaly. Když mi dělaly testy na Alergologii tak mi řekly že nemám na papoušci - andulku. Že to je malá pravděpodobnost. Nerád bych o moji Lili přišel protože andulky miluji, a chtěl bych mít dvě andulky ochočený a korelu jednu ochočenou. I když se rozhodují mezi (3) jestli do korely mám jít znovu.
Já jsem alergička taky (kočky, psi, hlodavci, trávy apod.), mám dva papoušky a alergolog mi řekl, že se snad nikdy nesetkal s tím, že by měl někdo alergii na papoušky a to je mu okolo šedesáti let. Spíš půjde o alergii na různé trávy vzhledem k oteplení. Testy většinou spolehlivě ukážou, na co člověk alergii má. A i když to sem asi nepatří, tak analergin je na nic. Zkuste zyrtec, bez receptu Vám prodají jen malé balení, lékař může předepsat balení větší. Do očí a nosu allergodil, ten je bez receptu a opravdu rychle zabírá, jak oční kapky, tak ty nosní.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Děkuji, uklidnila jste mně :)
To právě vím, ale divné je že na Alergologii mi nezjistily Alergii na peří, dělaly mi kožní testy takové naco sem alergický, a na peří doktorka řekla že nejsem a věděla že mám doma Andulku, ještě sem jí to řikal. Může to být asi že začína jaro a pylová sezóna
A předtím sem měl taky doma v kleci ochočenou andulku a korelu a měl sem je 10 let, teď mám andulku ochočenou mládou a ještě v únoru mi nic nebylo, začlo to jak začal nový měsíc Březen.
napsal(a):
A předtím sem měl taky doma v kleci ochočenou andulku a korelu a měl sem je 10 let, teď mám andulku ochočenou mládou a ještě v únoru mi nic nebylo, začlo to jak začal nový měsíc Březen.
Já bych věřila těm testům z alergologie. Vzhledem k tomu, že teď v březnu je počasí spíše dubnové a navíc už je po několikáté velký vítr, který víří prach a roznáší všechny možné alergeny, bude to opravdu spíše tím.
Určitě bude to tím počasím, protože choval sem 10 let andulku a korelu, a že korela pouštěla ze sebe větší prach a nic mi nebylo,a andulka mi dává pusinky mazlí se, škube mi mi vousy na obličeji a nic me není, jak začal nový měsíc březen je to hrůza. A na alergologii když mi dělaly testy tak nic nezjistily že bych měl alergii na peří, spíše mám když je období pylové a jaro