Prodám Roselu penant

Prodám Roselu penant - Penant Lutino pevný kroužek r. 19 .01+DNA venkovni v...
DohodouNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
elin
napsal(a):
Děkuji za odpovědi. Chtěl jsem se ještě zeptat. Kdybych k němu dál přírodní samici tak odchov by byl 1.0 nejistý štěpá k a 0.1 ino? Děkuji za odpovědi.
Tato varianta je asi nejhorší-1,0 budou přírodní a štěpitelní ty ale nepoznáte 0,1 budou přírodní a může se objevit ino.
elin
napsal(a):
Děkuji za odpovědi. Chtěl jsem se ještě zeptat. Kdybych k němu dál přírodní samici tak odchov by byl 1.0 nejistý štěpá k a 0.1 ino? Děkuji za odpovědi.
Samci budou 50% přírodní a 50% stepaci na ino, ale nepoznáte kteří.
Samice budou 50% přírodní a 50 % ino.
Mám takový pár a loni jsem měl 4 mladé z toho dvě samice ino,
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
michalaeva11
napsal(a):
Samci budou 50% přírodní a 50% stepaci na ino, ale nepoznáte kteří.
Samice budou 50% přírodní a 50 % ino.
Mám takový pár a loni jsem měl 4 mladé z toho dvě samice ino,
;Zdravím jak dlouho jste čekal na 0,1 ino já to chtěl vzdát, přišla až třetí sezonu-je to ale již téměř 10 let.Do tohoto složení jsem již nešel-dlouhá cesta.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
;Zdravím jak dlouho jste čekal na 0,1 ino já to chtěl vzdát, přišla až třetí sezonu-je to ale již téměř 10 let.Do tohoto složení jsem již nešel-dlouhá cesta.
Zdravím, zadarilo se hned na poprvé, padla mi samice od toho štěpáka,tak jsem mu dal starší samici co jsem měl v rezervě, bylo to jejich společné první hnízdo.
Na letošek mám takto nachystane dvě páry,tak jsem zvědav. Druhá pára je st.ino x žlutá, mám je jako rezervu tak je dám k sobě a uvidím.
michalaeva11
napsal(a):
Zdravím, zadarilo se hned na poprvé, padla mi samice od toho štěpáka,tak jsem mu dal starší samici co jsem měl v rezervě, bylo to jejich společné první hnízdo.
Na letošek mám takto nachystane dvě páry,tak jsem zvědav. Druhá pára je st.ino x žlutá, mám je jako rezervu tak je dám k sobě a uvidím.
Dobrý den, poslal jsem Vám SZ