Pyrura - neznáte chovatele

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pyrura007

14.3.2019 22:08
Pyrura007

XXX.XXX.177.245

Zdravím, prosím shanime nového člena do rodiny, rozhodli jsme se pro pyrurku. Problem je, že v okolí nemůžeme sehnat. Jsme z Ústí nad Labem, chci se tedy zeptat, neznáte někdo chovatele ze severních Čech? Popřípadě misto a datum konání ptačích burz? Děkuji.

14.3.2019 22:13
mtšjrd

XXX.XXX.232.201

Najlepšie bude keď si počkáte do leta. Teraz mladé už nemá skoro nikto. A burzy nájdete na internete. Od vás nepoznám žiadneho chovateľa ale cez leto sa isto niečo nájde.

16.3.2019 21:19
kakadu111

XXX.XXX.40.71

pokud máte ještě zájem o pyruru tak mi zavolejte 724769036

17.3.2019 08:19
biker70

XXX.XXX.48.30

Pyrura007 napsal(a):
Zdravím, prosím shanime nového člena do rodiny, rozhodli jsme se pro pyrurku. Problem je, že v okolí nemůžeme sehnat. Jsme z Ústí nad Labem, chci se tedy zeptat, neznáte někdo chovatele ze severních Čech? Popřípadě misto a datum konání ptačích burz? Děkuji.

Psal jsem vám odpověď na SMS

17.3.2019 12:15
eli22

XXX.XXX.181.79

mtšjrd napsal(a):
Najlepšie bude keď si počkáte do leta. Teraz mladé už nemá skoro nikto. A burzy nájdete na internete. Od vás nepoznám žiadneho chovateľa ale cez leto sa isto niečo nájde.

Mně například hnízdí pyrury od září do května. Teď sedí na vejcích u druhé snůšky a každým dnem se budou líhnout.

17.3.2019 21:09
tomjar

XXX.XXX.35.129

Zřejmě asi hledáte pyruru na mazla tak možná by byla pro vás ručně krmená. Jednoho pána znám ale je až z Opavy.sice by to bylo pro vás daleko ale oplatí se vám to má krásné ptactvo . Pokud chcete napište na email tomas.jarcovjak@seznam.cz zašlu vám pak na něj kontakt.

17.3.2019 21:17
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.56.145

tomjar napsal(a):
Zřejmě asi hledáte pyruru na mazla tak možná by byla pro vás ručně krmená. Jednoho pána znám ale je až z Opavy.sice by to bylo pro vás daleko ale oplatí se vám to má krásné ptactvo . Pokud chcete napište na email tomas.jarcovjak@seznam.cz zašlu vám pak na něj kontakt.

Ručně dokrmenou ne...
Nejdřív Vás bude mít za rodiče, pak za partnera, no a potom bude zkoušet, co si může dovolit. Tzn., že začne kousat.
Pyrurka odchovaná pod rodiči Vás bude mít za nejlepšího kamaráda a nebude si dovolovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík