Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.4.2019 19:35

Dobrý den, dnes sem si pořídil druhou andulku - samce ze zverimexu, prý údajně by mu mělo bejt 3 - 4 měsíce. Chci se zeptát jedna se o Opalínovou andulku? A na břišku má takové bílé fleky, to se přepeřuje? A co se týka lícu, tak ty kruhy velký černý bude mít? Měla by bejt, modro - fialová. Předem, děkuji. Jinak mi jde na ruku, a je hodný, a kroťky.

17.4.2019 20:30
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, dnes sem si pořídil druhou andulku - samce ze zverimexu, prý údajně by mu mělo bejt 3 - 4 měsíce. Chci se zeptát jedna se o Opalínovou andulku? A na břišku má takové bílé fleky, to se přepeřuje? A co se týka lícu, tak ty kruhy velký černý bude mít? Měla by bejt, modro - fialová. Předem, děkuji. Jinak mi jde na ruku, a je hodný, a kroťky.

Ano, jedná se o opalínovou andulku.

17.4.2019 22:32

Děkuji, a ty koralky na lících bude mít? Zda se mi, že se asi přepeřuje.

17.4.2019 22:33

Paní, mi mluvila že by měla ješte trošku vyrůst

17.4.2019 23:47
hersyko

XXX.XXX.144.116

Děkuji, a ty koralky na lících bude mít? Zda se mi, že se asi přepeřuje.

Lícní skvrny má,hrdelní znaky chybí a již mít nebude.

18.4.2019 07:01
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.6.136

Prodavačky že zverimexu Vám většinou moc neporadí..

18.4.2019 10:25

To je nějaká hloupost aby jí nevyrostly hrdelní znaky, má zatím tři. A co vím, známa má tu samou co já Opalínovou, a má úplně velký krásný znaky.

18.4.2019 10:52
pavon

XXX.XXX.187.82

Papoušek ze Zverimexu,to je vždy loterie když nemá kroužek,já bych řekl že je určitě starší než 3-4 měsíce, v lepším případě loňský, v horším vysloužilý důchodce.

18.4.2019 11:45
hersyko

XXX.XXX.144.116

To je nějaká hloupost aby jí nevyrostly hrdelní znaky, má zatím tři. A co vím, známa má tu samou co já Opalínovou, a má úplně velký krásný znaky.

Hloupost to není ,jinak andulka je určitě starší, než vám prodávající tvrdil viz.duhovka v oku.

18.4.2019 11:51

Aha :( tak to mrzí, že nebude mít hrdelní znaky, paní mi musela lhát ve zverimexu. Jinak Andulka mi jde na ruku a je příítulná.

Zorox

16.7.2020 22:52
Zorox

XXX.XXX.191.142

Ještě, že neměla přilepenou hlavičku izolepou, jako v tom filmu Blbý a Blbější...

17.7.2020 07:27
eli22

XXX.XXX.58.41

Myslím, že je teda o dost starší než rok.

alfonzo

17.7.2020 10:07
alfonzo

XXX.XXX.0.243

eli22
Dobrý den,máte pravdu s tím věkem,jen rok a tři měsíce andulce přibylo od podání dotazu k dnešnímu dni.

17.7.2020 11:49
eli22

XXX.XXX.58.41

alfonzo napsal(a):
eli22
Dobrý den,máte pravdu s tím věkem,jen rok a tři měsíce andulce přibylo od podání dotazu k dnešnímu dni.

17.7.2020 12:54
Valentko

XXX.XXX.49.101

Ja uz andulku vo zverimexe nikdy kupovať nebudem. Raz som kúpil udajné dve samicky a teraz vyzerá že jedna z nich je samček. Pani tvrdila že aj u mladých anduliek sa dá zistiť pohlavie podľa ozobia ale myslím si že to pravda úplne neni. Ale inak som s tým zverimexom spokojný.

17.7.2020 14:11
eli22

XXX.XXX.58.41

Znala jsem paní, co dělala v masně a plynule přešla jako prodavačka do Zveráku. Tak takoví lidi mohou poradit co? Možná jak usmrtit kuře.

17.7.2020 14:31
emill

XXX.XXX.19.125

eli22 napsal(a):
Znala jsem paní, co dělala v masně a plynule přešla jako prodavačka do Zveráku. Tak takoví lidi mohou poradit co? Možná jak usmrtit kuře.

Jeden známý si pořizoval zebřičky a šel pro klec do zverimexu. Na jeho otázku, jakou mu doporučí klec pro zebřičky, prodavačka vytřeštila oči a odpověděla mu, ať se nezlobí, ale že výběhy pro zebry nevedou.

17.7.2020 14:55
JoPe

XXX.XXX.82.6

eli22 napsal(a):

Každý nějak začíná a paní měla velmi ráda zvířátka ve všech podobách tak se jen přesunula o kousek dál. Být majitelem tohoto obchodu, tak bych asi moc dobře nespal, aby se za pultem jednoho krásného dne náhle neobjevily jiné ceny a velmi odlišný sortiment zboží.

17.7.2020 15:22
eli22

XXX.XXX.58.41

JoPe napsal(a):
Každý nějak začíná a paní měla velmi ráda zvířátka ve všech podobách tak se jen přesunula o kousek dál. Být majitelem tohoto obchodu, tak bych asi moc dobře nespal, aby se za pultem jednoho krásného dne náhle neobjevily jiné ceny a velmi odlišný sortiment zboží.

No jo, ale kde sehnat fundované prodavače? Je tu někdo, kdo ve zveráku prodává?

17.7.2020 16:09
JoPe

XXX.XXX.82.6

eli22 napsal(a):
No jo, ale kde sehnat fundované prodavače? Je tu někdo, kdo ve zveráku prodává?

Jestli je to poptávka, tak ji dejte na pracák a užijete se zájemci legrace na které nikdy nezapomenete.

17.7.2020 16:45
eli22

XXX.XXX.58.41

JoPe napsal(a):
Jestli je to poptávka, tak ji dejte na pracák a užijete se zájemci legrace na které nikdy nezapomenete.

Tak normální člověk asi pozná, že příspěvek byl míněn úplně jinak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík