Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 Kč
Lorfindel
napsal(a):
A jak se to pozná?
Špatně
U některých mutací prochází samice obdobím,kdy má ozobí modré.
Ta vaše má kolem nozder světlé kroužky, takže samice.
Tady máte zase dvě fota samců.
pterodactyll
napsal(a):
Špatně
U některých mutací prochází samice obdobím,kdy má ozobí modré.
Ta vaše má kolem nozder světlé kroužky, takže samice.
Tady máte zase dvě fota samců.
Pták na vámi vložené první fotce není albino, na této fotce to jasně poznáte podle barvy nohou, očí, zobáku a ozobí.
atobajus
napsal(a):
Pták na vámi vložené první fotce není albino, na této fotce to jasně poznáte podle barvy nohou, očí, zobáku a ozobí.
Zdravím
Ano,máte pravdu,vkládal jsem to z telefonu a moje oči již nejsou co bývaly.
Nemohu najít foto ,někde jsem měl samce s fialovým ozobím a ten červené oko měl.
Chtěl jsem jen poukázat na to,že barva u ino může klamat.
Dobrý den,
mám podobný problém. Při koupi tvrdili, že je to samička, ale mě se zdá, že spíše sameček. Dala jsem nového papouška k našemu samečkovi a ten o něj nejeví žádný zájem, nový na něj doráží a "honí" ho, nevím jestli ho plaší, nebo chce jen "kamarádit". Oči má červené, nohy a drápy bílé. Kolem nosních dírek nemůžu rozeznat žádnou bílou barvu, která by ukazovala na samičku.
Děkuji za názory.
AP
Barva ozobí se mění věkem i v průběhu roku a někdy je dost těžké to u albino a lutino andulek rozeznat.Co se týká vzájemného chování andulek, tak podle toho už vůbec nelze rozpoznat pohlaví. Např. já rozděluji po chovné sezoně samce a samice a když je budete pozorovat, tak některé se chovají jako opravdové páry,krmí se a páří každý s každým.
A je možné, že se spolu vůbec nesžijou? Ten původní je dost "závislák" na mě a ten druhý zvyklý žít s ptáky. Právě jsem mu chtěla pořídit samičku, aby nebyl pořád přilepený na mě :) Původní sameček se pořád dvoří, vyvrací potravu (jak to mají dělat samičkám), ale o druhého ptáka nejeví zájem. Jsou spolu teprve čtyři dny.
medie
napsal(a):
Dobrý den,
mám podobný problém. Při koupi tvrdili, že je to samička, ale mě se zdá, že spíše sameček. Dala jsem nového papouška k našemu samečkovi a ten o něj nejeví žádný zájem, nový na něj doráží a "honí" ho, nevím jestli ho plaší, nebo chce jen "kamarádit". Oči má červené, nohy a drápy bílé. Kolem nosních dírek nemůžu rozeznat žádnou bílou barvu, která by ukazovala na samičku.
Děkuji za názory.
AP
Tohle by měla být samice.
medie
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za názory.
AP
Také bych řekl, že je to samička.
Uživatel s deaktivovaným účtem
medie
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za názory.
AP
100% samica