Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2019 08:59
jindriska123

XXX.XXX.105.150

Dobry den pro ty co lihly umele korely a andulky. Prosim o co nejrychlejsi radu. Korely mi uz cca 26 vajec rozklovaly. Od prvniho snaseni dalsi a dalsi. Ani jednou mi nevysedeli mlade. Takze bych chtela zkusit umele vylihnout. Jedna korela tam ted ma dalsich 10 vajec. Prosim jakou mam nastavit teplotu, vlhkost a jak casto otacet. Pokud se tedy otacet museji. Potom po kolika dnech se jiz neotaceji a po kolika dne se lihnou. A zda je potreba jim nejak pomoci s klubanim. Lihla jsem v zivote pouze kurata, husy a kachny takze u papousku vubec nevim. Poradte prosim at neprijdu i o zbytek vajicek. Uz je mi z toho do breku. Dokonce jedna rozklovala vajicka ve kterych uz mela holatka. Uz z toho nemuzu. Nevim proc to delaji ale uz chci zkusit tuto cestu. Dekuji za veskere rady. Negativni komentare respektuji ale opravdu uz nemam nervy zbirat rozklovana vajicka nebo vyrvana holatka z vajec.dekuji

28.4.2019 11:01
pterodactyll

XXX.XXX.35.3

A proč tvrdošíně trváte na samici která ničí hnízda. Zkusil bych vyměnit jednoho a nebo oba z páru.Jestliže jsou vejce oplozená a náhodou se vám je podaří vylíhnout,dokážete je dokrmovat od prvního dne?Máte na to zkušenosti?
Hledejte chybu jinde. Nevyhovující budka,klec rušení v době hnízdění.
Korely se množí snadno,pokud mají odpovídající podmínky. Může se najít jedinec,který se do chovu nehodí a tak výměna je snadné a účinné řešení.
Něco si přečtěte.
Chovu zdar

Přidejte reakci

Přidat smajlík