Amazoňan modročelý Xanthopteryx

Prodám Amazoňana modročelého severního - prodám samce kr. 23 + DNA, odchov...
Už vám tam něco pípá? Tak trochu poptávám letošní samici modročelého, vím že je asi ještě brzy, a zatím nekteří řešíte ještě prodeje loňských odchovů. Nicméne, momentálně sbírám kontakty na chovatele, kteří letos s odchovy počítají. V inzerci mám poptávku. Avšak zatím ticho po pěšince. Díky za případné soukromé zprávy!🍀🐦
kubanec
napsal(a):
Vy máte strach že bude problém sehnat modrocelou samici po loňský sezóně kdy byl problém prodat ......
Vaše odpověď mė celkem potešila. Mým přáním je mít odstavené mládě doma už v červenci. Snad to není úplně nemožné. Proto pátrám po prvních odchovech. Ráda navazuji kontakty už v době, kdy jsou mláďata ještě malá, v době kdy je lepší čas na přípravu všeho potřebného, a při tom mohu sledovat jejich růst. Že znám prodávajícího, jeho chov i rodiče mláděte. I návštevy chovatelů celkem taky zaberou čas, než se najde to pravé ořechové, pěknou jižní formu. Leda že budu mít štěstí. Mě to tak víc těší. Nemám ráda překotné nákupy. Dneska je všechno hrr. To mě prostě vadí. Snad na tom není nic špatného. Děkuji za pochopení.