Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2019 18:25
Luna Harris

XXX.XXX.3.238

Dobrý deň.
Chcela by som sa spýtať, že ako hlučné sú andulky. Rada by som si zaopstarala, ale máme dosť citlivú susedu. Predom ďakujem za odpoveď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.5.2019 18:36

Dobry den, myslim ze ked budete mat jednu dve tak s tym suseda nebude mat problem. Andulky nie su az take hlucne, teda ja som ich mal ozaj od malicka vela, ale pokial nemate 20ks tak si myslim, ze uplne v pohode. Suseda ma dve a keby mi to nepovedala ani by som o nich nevdel:)

13.5.2019 18:38
Luna Harris

XXX.XXX.3.238

Ďakujem moc krásne.

13.5.2019 18:40

A ked jej to bude vadit a byvate náhodou v panelaku, povedzte jej ze ked sedi na zachode ze ju pocujete viac, ze Vas to rusi:) A uz sa na andulky stazovat nebude:)

13.5.2019 18:42
Luna Harris

XXX.XXX.3.238

Tak to je fajny nápad. 😂 Ďakujem. 😂

13.5.2019 18:46

Ja som to použil minuly mesiac tak v praci. Kolegyna sa stazovala ze si pustam radio na hlas a ze jej to vo vedlajsej kancelarii vadi. Tak som jej nato povedal ze: Alenka kedze oproti mojej kancelarii su zenske zachody a ja pocujem doslova vsetko ked ta kazdu chvilku prehana, tak preto mam to radio pustene. Nepotrebujem pocut kazdeho zaludocne problemy:) A mam pokoj. Moja veduca to pocula a skoro sa postala od smiechu:) A mam pokoj:)

13.5.2019 18:49
Luna Harris

XXX.XXX.3.238

Hej. Aj také musí byť. 😂 Ešte, keď ste tu, tak by som sa spýtala, že či nepoznáte niekoho v okolí BA, ktorý by predával odchované andulky alebo tak. Síce je tu na to aj zverimex, ale keby o niečo lepšie poznám tú andulku, tak by sa to bolo. 😊

13.5.2019 18:53

Treba sa aj zabavit jasne:) Viete co vobec v okoli BA nepoznam, ja som z Piestan a nechovam andulky uz vobec, volakedy som ich mal strasne vela, teraz uz nie. Ale viem ze sestranica kupovala od koho si na facebooku nejakeho mladeho chalana, krotke a mlade byva niekde za TT. Takze mozno on bude mat nieco na predaj a mohli by ste si vybrat. Tu je link na jeho webstranku skuste kuknut. Vo zverimexe moc nekupujte, jednak predrazene a bohvie aku chorobu maju.
http://www.petrovemodely.cz/o-mne/

13.5.2019 18:54
Luna Harris

XXX.XXX.3.238

Hej, najmä mi príde, že vo zverimexoch už sú samo o sebe tie zvieratká také viac zatrpknute. Najmä naše dve posledné boli také. No a ďakujem veľmi pekne. Určite pozriem. 😊

13.5.2019 18:55

V poriadku nech sa dari hlavne:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík