Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Mám staršího samečka andulky (mezi 7 a 8 rokem) tyto Vánoce jsem k němu dostala samičku albino(ted jí je 1 rok). Ze začátku byla fajn ochočila jsem si ji,létala na ruku. Pak se to všechno nějak začalo hroutit. Samečka začala odhánět od jídla ( měli každý své krmítko),odháněla ho od zrcátek a jiných hraček, to všechno jsem ještě tolerovala,protože se to vždycky po chvilce uklidnilo. Potom po něm začala vyjíždět. před týdnem jsem dostala samečka Alexandra růžového vousatého (3-4 měsíce starý) jménem Lucas. Sameček andulky si ho vůbec nevšímá ale samička ta mu furt lítá na kletku,otravuje ho, když leze po stěně své klece tak ho zvenčí strany klove do nohou. můžete ji odhánět jak chcete i tak to nezabere a když nemůže klovat a otravovat Lucase tak to dělá andulákovi. Dnes mu dokonce samička vlezla do klece skrz mezery mezi dráty a začala mu jíst zrní.Lucas začal zmateně poletovat a ona za ním.Začala ho všude klovat,ihned jak jsem to viděla otevřela jsem klec a chudák Lucas vyletěl ven a samička andulky si tam lítala jako by jí ta klec patřila. Neochočený Lucas pořád sedí zděšeně na své kleci tak počkám do večera jestli do ní vleze,protože naše samička si už vlezla do své kletky.
Ted VÁS PROSÍM co mám s ní dělat, mám strach co se může stát příště.
Budu vděčná za každou radu děkuji.
PS: andulky nemůžu od sebe úplně oddělit protože sameček si na ni zvykl a nevím co by se s ním stalo kdyby byl zase sám.