Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Draki

1.6.2019 12:14
Draki

XXX.XXX.105.250

Dobrý den, ráda bych si pořídila korelku do domu. Mám zde menší akvárium a menšího psa.
Chtěla bych se zeptat, jestli by korela vydržela sama v kleci několik hodin (tak okolo 8 hodin), než bych se jí opět věnovala. Chodím do školy a přes den k nám občas chodí prarodiče, tak bylo by v pořádku, kdyby se jí místo mojí nepřítomnosti věnovali oni na pár minut než se vrátím domů? Moc ráda bych měla doma společníka jako je korela a věnovala se jí naplno, abych se ani já necítila doma sama.
Uvažuji ale, že by bylo lepší si ji pořídit až na prázdniny, kdy bych ji opravdu mohla naplno věnovat celé dny.
Jinak prarodiče mívali andulky a často jsem tam bývala a hrála si s nimi, tak těch pár zkušeností mám.
Mám samozřejmě něco nastudované o chovu korel, ale kdybyste měli nějaké rady z vlastní (začátečnické) zkušenosti, moc ráda si je vyslechnu ^^ případně poradili zda si korelku mám pořídit nebo ne vzhledem k tomu času ve škole... Děkuji předem^^

Neregistrovaný uživatel

1.6.2019 19:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Máte akvárium, menšího psa,školu.Korelu by vám měli prarodiče rozmluvit ,protože již sama máte obavy jestli všechno časově zvládnete-dejte tomu čas.

HKamila

1.6.2019 20:03
HKamila

XXX.XXX.248.228

Dobrý den, odkud jste? Korelka je dobrý společník a určitě vydrží v době kdy jste ve škole sama doma. Pokud se ji potom budete věnovat, nevidím v tom problém. My chováme korely a i je dokrmujeme, takže pak jsou to mazlíčci. Nyní se nám líhnou a byly by k odběru zhruba v červenci. Jsem od Pardubic, mohu Vám poslat fotky i další informace. Hlavně si nekupujte korelu ve zverimexu.

1.6.2019 20:10
Agrikola

XXX.XXX.101.190

Mohu rovněž nabídnout dokrmenou ochočenou korelu. Už začíná pomalu sama přijímat potravu. Bydlím kousek od Brna (cca 18 km).

Draki

1.6.2019 20:17
Draki

XXX.XXX.105.250

Nemám pochyby o tom, že bych se sama o korelu nestarala, samozřejmě bych ji dala vše co potřebuje i co nejvíce péče. Po škole jsem schopna se ji věnovat po zbytek dne. Přemýšlela jsem i o dvou korelách, jenže to vyžaduje větší prostor, který bohužel můžu zajistit jen jedné. Ale myslíte, že by šlo, kdybych korele dávala přes čas co jsem ve škole, nějaké zrcátko? Četla jsem, že není pro ně vhodné, ale vidím to jen jako drujou možnost...
Ovšem nechci kupovat korelu ze zverimexu, mám s tím špatné zkušenosti ve spojitosti s prvními rybičkami (které beru pouze z chovu od kamarádky). Jsem z Plzně a velice děkuji za nabídky, později se určitě ozvu ^^

Přidejte reakci

Přidat smajlík